.

.

FarBoat 4 бр Мини Линия с въртящ момент 0,5 NM, Демпфирующий Вал със Свободен Акцент, Малки Панти за Витрини, Сандъци, Шкафове, Врати оборудване (0.7)

FarBoat 4 бр Мини Линия с въртящ момент 0,5 NM, Демпфирующий Вал със Свободен Акцент, Малки Панти за Витрини, Сандъци, Шкафове,

BGN 2.33
Продукти

[Mailto включва в себе си] 4 бр x Мини-пантите за затихване на въртящия момент на вала. [Принцип] С демпфирующим вал, който може да спре свързаната такса от всеки ъгъл в процес на отваряне и затваряне, но при отваряне и затваряне се изисква определено усилие. [Прилагането на] е Подходяща за различни проекти, като например монтаж и позициониране на преносими компютри, плоски панели, LCD дисплеи, защитни калъфи, панели за достъп, офис оборудване, табла за управление, камери, компютърна периферия, само, че трябва да се завърти и да остане на място. [Забележка] Това демпфирующий панта, който обикновено не може да се върти в първоначалното състояние, можете да го преместите (или завъртане с помощта на гаечен ключ) само след като се инсталира, това не е обикновена панта, препоръчва се за смазване. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа. [Mailto включва в себе си] 4 бр. x Мини-пантите за затихване на въртящия момент на вала. [Принцип] С демпфирующим вал, който може да спре свързаната такса от всеки ъгъл в процес на отваряне и затваряне, но при отваряне и затваряне се изисква определено усилие. [Прилагането на] е Подходяща за различни проекти, като например монтаж и позициониране на преносими компютри, плоски панели, LCD дисплеи, защитни калъфи, панели за достъп, офис оборудване, табла за управление, камери, компютърна периферия, само, че трябва да се завърти и да остане на място. [Забележка] Това демпфирующий панта, който обикновено не може да се върти в първоначалното състояние, можете да го преместите (или завъртане с помощта на гаечен ключ) само след като се инсталира, това не е обикновена панта, препоръчва се за смазване. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа.Технически характеристики : Материал : Желязо на Повърхността : никелирование Въртящ момент на двигателя : 0,5 NM Размер за всяка страна : 0,7 "x 0,25" (Д * Ш) Диаметър на вала : 8 мм/0,3 "Общата дължина на вала : 18 мм /0,7" Диаметър на отвора : 3.

R

Продукти в категория