.

.

Затвори Монтира ключалка на Врата на Задвижке, 4-Инчов Капаче От Неръждаема Стомана, Много Дебела Горна заключване на Вратата Вратата с Винтове, Матово Покритие, 2 о?

Затвори Монтира ключалка на Врата на Задвижке, 4-Инчов Капаче От Неръждаема Стомана, Много Дебела Горна заключване на Вратата

BGN 1.33
Продукти

【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА】Този болт за монтираните на замъка е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е различна якост, устойчивост на топлина, устойчивост на надраскване, ръжда и корозия, осигуряване на качество и дълготрайност 【ИЗИСКАН И КРАСИВ】защитно Капаче на крилото на замъка напълно се полира и е матово-черна повърхност, която се характеризира с простота и изисканост, идеален за модерен дом, матово покритие придава по-привлекателен вид. 【Лесна инсталация】 Врата болт е лесен за инсталиране и не е с остри ръбове, за да се гарантира сигурността, просто я закрепете прилагаемыми крепежни винта.Затвори вратата удебелени за допълнителна защита на вашия дом и офис. 【ШИРОКО се използва】 Черно окачени заключване lock hasp, се използва за порти, врати, плъзгащи се врати, навеси, шкафове, контейнери и багажников. 【100% ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】 Каквито и да са причините, ако не ви хареса нашият болт от неръждаема стомана, в рамките на 30 дни, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще организираме пълно възстановяване на сумата или замяна, без никакви въпроси. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА】Този болт за монтираните на замъка е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е различна якост, устойчивост на топлина, устойчивост на надраскване, ръжда и корозия, осигуряване на качество и дълготрайност. 【ИЗИСКАН И КРАСИВ】защитно Капаче на крилото на замъка напълно се полира и е матово-черна повърхност, която се характеризира с простота и изисканост, идеален за модерен дом, матово покритие придава по-привлекателен вид. 【Лесна инсталация】 Врата болт е лесен за инсталиране и не е с остри ръбове, за да се гарантира сигурността, просто я закрепете прилагаемыми крепежни винта.Затвори вратата удебелени за допълнителна защита на вашия дом и офис. 【ШИРОКО се използва】 Черно окачени заключване lock hasp, се използва за порти, врати, плъзгащи се врати, навеси, шкафове, контейнери и багажников. 【100% ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】 Каквито и да са причините, ако не ви хареса нашият болт от неръждаема стомана, в рамките на 30 дни, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще организираме пълно възстановяване на сумата или замяна, без никакви въпроси.

R

Продукти в категория