.

.

Коледен Сняг Фенер Led Пенливи Светлинно Украса, Led Свещ, Лампа за Дома за маса, Украса за Празничната партита, за подарък на фестивала, Коледна украса 1 бр. (бял)

Коледен Сняг Фенер Led Пенливи Светлинно Украса, Led Свещ, Лампа за Дома за маса, Украса за Празничната партита, за подарък на фестивала,

BGN 9.54
Продукти

❤️❤️❤️Коледа наближава, какво бижу си ти сякаш гледаш?Тази led свещ ще бъде приятен украса, която можете да използвате за декорация на всякакъв вид събития малка, елегантна, красива, ще направи всяка Коледа пълно щастие. ❤️❤️❤️Можете да го използвате, за да украсите дома си и да празнуват празник в идеална обстановка.Можете да го сложи в своята стая, на масата трапезария, хол, кабинет.Това е красива природа, независимо дали в училище или у дома. ❤️❤️❤️Дори ако това не е подарък, този продукт е много добър интериор за дома.Най-добрият подарък : Този продукт също така може да даде на своите приятели.Напишете приятелството си и направете живота си по-щастлив, и е много добър декор за дома. ❤️❤️❤️Проектирана на сцената на Коледа : църковни тиан на фенери.Нашите фенери във формата на снежинки, може да се превърне в привлекателен декоративен декорация на вашия дом и чудесен подарък за приятелите и семейството си.Можете да поставите коледни фенери в своята стая или в собствената си спалня, и това ще даде на вашата стая специален вид. ❤️❤️❤️Украса, изработени от по-екологично чиста пластмаса, материалът е здрав, това не е лесно состарить, а фигура ясен и красив.Всеки празничен подарък пълен с благословии и очакванията за деца и украсени с изискани модели, придающими празника специална атмосфера. ❤️♛ Добре дошли в магазин ♛❤️ ⭐【★ За нас - прочетете, преди покупка ★】⭐ ⚠ Ако имате някакви въпроси, винаги можете да ни изпратите имейл.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. ⚠ Нашата цел е да осигурим първокласно обслужване на клиентите.Ние никога няма да позволим на нашия клиент да понесат загуби, моля, дайте ни шанс ще ви обслужи. ❤️ Добър ден! ❤️ Описание на продукта : ❤️Описание на продукта : ❤️материал : пластмаса ❤️ Размер : както е показано на фигура ❤️ съдържа : ❤️ 1x лека нощ (с трехкнопочной батерия).

R

Продукти в категория