.

.

2 бр. Щипки за Обмакивания Сам Инструмент за Грънчарска работа Маша За Глинени Скулптури Маша За Обмакивания С Гумена дръжка 360 ° За Духаше Глазура, 4,1x12,8 инча Инстру?

2 бр. Щипки за Обмакивания Сам Инструмент за Грънчарска работа Маша За Глинени Скулптури Маша За Обмакивания С Гумена дръжка 360 ° За Духаше

BGN 9.17
Продукти

【ФУНКЦИЯ И ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ】 Този инструмент от морилки представлява клещи за нанасяне на бои за керамични саксииТой е предназначен за обмакивания изгорял саксии в боя и пудра.2 ленти са затворени, а заострени краища са разположени един срещу друг, за по-добро задържане на ръка.Той е конструиран така, че да се подхожда по размер ръка. 【С гумена ДРЪЖКА】 Керамичен инструмент за потапяне има гумена дръжка за предотвратяване на топлоизолации.Напоени гумени дръжки за по-удобно захващане улесняват задържане.Дайте да ви комфортно преживяване. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА, ВЫДУВАНИЕ ГЛАЗУРА НА 360 °】 Инструмент за скулптура от глина, с добре задържа предмети и да выдувать черешката на 360 градуса, което е много лесно за употреба. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Тези клещи за скулптура от керамични глини лесни за почистване.След глазировки може да се почиства лесно ополаскиванием. 【УДОВЛЕТВОРЕНИЕ И ГАРАНЦИЯ】 на Удовлетвореността на клиентите винаги е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще се разберем с това правилно за вас.Добавяне на нов партньор в своя дом, и ще разберете, че си струва.Параметри : Тип на продукта : Маша за обмакивания в керамика Материал на инструмента : Неръждаема стомана + гума Спецификация : 2 бр. Функция на продукта : Инструменти за едно глинен дела Размер : прибл.1 инча 32,5 см / 12,8 инча Осъществяване Списък : 2 х клещи.

R

Продукти в категория