.

.

YOLAKIS Подсолнечная Восъчен печат, печат Подсолнечная Сургучная печат, печат, за Декорация на Сватбени Пликове за Покани (Sunflower Печат Pro)

YOLAKIS Подсолнечная Восъчен печат, печат Подсолнечная Сургучная печат, печат, за Декорация на Сватбени Пликове за Покани (Sunflower

BGN 8.86
Продукти

? Размер набор от матрици за восъчен печат : Диаметър месингова глава цветен печат за запечатване е 1 инч, а по дължина - 3,5 инчаПинсети с тънък край и метална ивица е с дължина 5,5 инча.Дължина на лъжичка за сургучной печат е 4,33 инча. ?Опаковъчен лист : Комплект печати с восъчен печат "Цвете", състоящ се от 1 * восковую печат "слънчоглед", 1 * мъниста за восъчен печат в различни цветове, в бутилка, 1 * пинсети с тънки краища, 1 * лъжица за восък, 1 * силиконов тампон, 1 * метална лента, 2 * Бял восък, 10 * цветни скоби, на 10 метра * въжета от коноп, 8 * лепило подкладок, 1 * подарък кутия. ? Материал набор от восъчни печати : Нашите цветя восъчен печат и восък лъжица имат дървена дръжка.Печат за запечатване на цветя с подвижни месингова глава, лесен за използване, лъскав и блестящ.Пинсети Fine point - чудесен инструмент за събиране на восъчните топки.А восъчни силиконов тампон е добър инструмент за производство на щанци и лесен за почистване. ?ПОДАРЪК с восъчен печат : колекция от цветни восъчни печати - прекрасен подарък за вас и вашите приятели.Това включва целия материал, за производство на печатни удар.Дори ако той е начинаещ, той ще знае, как да го направя, и ще направи добър печат с мрежа печат, когато ще получи набор от восъчни печати. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашият набор от матрици с восъчен печат слънчоглед широко се използва за опаковане на подаръци, печати с восъчни печата на плика, покани с восъчен печат, опаковки за вино с восъчен печат, бутилки спиртни напитки с восъчен печат, бутилки вино с восъчен печат, подарък опаковки с восъчен печат, поздравителни картички с восъчен печат, коледното печат с восъчен печат.Характеристики на продукта : .Нов цветен модел серия Ретро творчески производител сургучных печати - чудесен подарък за приятелите и себе си!.Той се използва широко в коледни картички, покани писмата на Св. Валентин и в някои специални дни, картички, бирках, пликове, пощенски поща, коледна опаковка на подаръка, запечатывании писма, опаковки за вино, поделках със собствените си ръце и така нататък.Подробна информация за продукта : . Име на продукта : Подпечатан с цветен восък на печата. Материал : Дърво, метал, мед.

R

Продукти в категория