.

.

Красива японска хартия за оригами (тя също Чийогами), като всяка съдържа четири различни модела, Произведено в Япония (Градината на лалетата 48 листа)

Красива японска хартия за оригами (тя също Чийогами), като всяка съдържа четири различни модела, Произведено в Япония (Градината

BGN 3.66
Продукти

? Това оригами с четири много красиви модели от цветове на лалетаВ Япония това се нарича "Ico-гами". Чие означава "продължи хиляда години". ? Размер на квадрат 150 × 150 mm (5,875 x 5,875 инча). 12 листа от 4 фигурата, общо 48 листа. ? Структурата на хартията е тънка и хрупкава, лесно се огъват във всякаква форма.В зависимост от това, как се отказвате, той ще се промени по различни начини, като с магическа пръчка. ? Се извършва от японския производител на хартия Kyowa shiko, основана през 1966 година. Това е направено в Япония. ? Разумна цена, моля, насладете се на ?. ? Това оригами с четири много красиви модели от цветове на лалета.В Япония това се нарича "Ico-гами". Чие означава "продължи хиляда години". ? Размер на квадрат 150 × 150 mm (5,875 x 5,875 инча). 12 листа от 4 фигурата, общо 48 листа. ? Структурата на хартията е тънка и хрупкава, лесно се огъват във всякаква форма.В зависимост от това, как се отказвате, той ще се промени по различни начини, като с магическа пръчка. ? Се извършва от японския производител на хартия Kyowa shiko, основана през 1966 година. Това е направено в Япония. ? Разумна цена, моля, насладете се на ?.Оригами се възползвали от хората в Япония още от периода Хеян (794 християнската ера).Това оригами направено от традиционните модели и високо качество на хартия, и това със сигурност ще стимулира вашата креативност.

R

Продукти в категория