.

.

Набор от Отвертки за шевни машини, 6 бр., Мини-Къса Отвертка с плоска глава, Къса Крестообразная Отвертка 2-в-1, Разменени бита с Кръстни плоска Глава, Инструмент за Де?

Набор от Отвертки за шевни машини, 6 бр., Мини-Къса Отвертка с плоска глава, Къса Крестообразная Отвертка 2-в-1, Разменени бита

BGN 2.00
Продукти

【Общо 3 стил】 : В опаковката се съдържа в общо 6 отвертки за шевни машини, включително и 2 броя червени джобна кръстни отвертка, 2 парчета зелен джобна отвертка с плоска глава, 2 броя червени многозаходных отвертки 2 в 1 Добра комбинация е и достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. 【Здрав материал】 : Нашите малки къси отвертки са изработени от качествена стомана материал, здрава и надеждна, се различават добра износоустойчивост и точност, идват с 2 различни цветове и стилове накрайници, зелени и червени, им е лесно да се идентифицират, те могат да ви служат дълго време. 【Конструкция с плъзгане канавкой 】 : Кристален ръкохватка с плъзгане канавкой повишава ефективността на работа.Кръгла канавка в долната част на ръкохватката осигурява постоянно налягане на пръста си при завой.Къси дръжки позволяват лесно да получите необходимата ви даде допълнителен въртящ момент. 【Подходящи за тесни помещения】 : Набор от инструменти за мини отвертки, малък размер, специална конструкция на къса дръжка особено подходяща за обслужване на шевна машина, работи добре в тесни помещения или с ограничен брой места.Той също така е идеален за монтаж на мебели, на фона на телевизор, каси за врати дръжки на вътрешния двор, детски играчки, електронни стоки, и т. 【Лесна за съхранение на】 : Малък джобен дизайн удобен за носене и да се поставя във всяка кутия за инструменти.Чудесно както за домашни задачи, така и за професионални майстори.

R

Продукти в категория