.

.

2 комплекта /4 бр. Стилна Кухненска Лъжица с Цветя/За Вечеря, За Крема, За Закуски, Чаени Лъжици, Златни Прибори за Дома, Лъжици за Разбъркване, Дълги Малки, с Питие, За ?

2 комплекта /4 бр. Стилна Кухненска Лъжица с Цветя/За Вечеря, За Крема, За Закуски, Чаени Лъжици, Златни Прибори за Дома, Лъжици за Разбъркване,

BGN 18.42
Продукти

Лъжица за напитки : в подарък : Луксозен дизайнерски стил, подходящ за оформяне на кът за хранене и кухня и може да се превърне в чудесен избор за вашите гости или за подарък за нов дом на другДекоративна лъжица : Модерен дизайн с удобно движение, лъскава огледална полиране на главата лъжици.Лесно се съчетава с различни видове прибори за хранене или на трапезно сребро!.Лъжици за тортата : Лъжичка за пиене са живи и се радват на пълноценен текстура, както и да осигури устойчив цвят и блясък.Мини-лъжички за разбъркване : Удобни за употреба : Химикалки кафеени лъжици имат ергономичен дизайн, за да се чувствате удобно при използване на комплекта.Лъжица : Еспресо Лъжици от неръждаема Стомана, Комплект Мини Чаени Лъжички за кафе, Английски Чай, Десерт, Торта, Сладолед, Капучино,.Осъществяване Списък 8 x Ложекхарактеристики - Розово лъжица Размер : около 12,5 см / 4,91 инча, 2,3 см. / 0,9 инча лъжици за предястие.- Материал : Супени лъжици от неръждаема стомана - Ергономична дръжка, удобна за задържане на кафе лъжици от неръждаема стомана.- Широко се прилага в дома, офиса, пекарна, магазин за кафе, бар, търговския център и т. Лъжица за смесване на кафе.- Размер лъжици във формата на сърце : около 12 см /4,72 инча, 2,3 см. /0,9 инча Лъжичка за разбъркване на кафе.- Размер лъжици за детелина : около 12,5 см / 4,91 инча, лъжици за мед 2,3 см.- Богат на функции и универсална, може да се използва като лъжица за подаване на храна, лъжичка за разбъркване, кафеена лъжица, чаена лъжичка и т.- Изработени от неръждаема стомана, безопасни лъжици за смесване.- Задължителен кухненски притурка и инструмент за печене за домашни лъжици за пиене.- Размер лъжици : около 12,5 см / 4,91 инча, кафени лъжици 2,3 см.Информация за стоки, Лъжици за приготвяне на закуски, Преносими и леки, разумен размер, лесно да ги носите със себе си.Лъжици за маслини Модерен дизайн, изглеждат уникални и елегантни. Лъжица за смесване е Направена от висококачествен материал, безопасен и лесен за използване. супени лъжици rainbow Тези лъжица за разбъркване с дълга дръжка изпълнени в прост, но елегантен стил.

R

Продукти в категория