.

.

Чанта за съхранение на Acdler Многофункционална Голяма Голям Сгъваема, изработена От дебел Дишаща материя, Здрав цип и Подсилена дръжка, Чанта-Организаторите за Одея?

Чанта за съхранение на Acdler Многофункционална Голяма Голям Сгъваема, изработена От дебел Дишаща материя, Здрав цип и Подсилена

BGN 34.88
Продукти

?【големи чанти за съхранение на】- всяка чанта за съхранение достатъчно вместительна за съхранение на дрехи, завивки, пододеяльников, чаршафи, одеяла, възглавници, постелки, якета, межсезонной дрехи, играчки и други предмети от бита, които използвате рядко подходящ за всички от семейството. ?【многофункционална кутия за съхранение на 】 тази чанта за съхранение да се съхранява под шкаф за леглото или на друго място за съхранение, тя може да спести много място, а и е най-добрият избор за университетски общежития, тавански помещения, спалня. ?【подсилена дръжка за чанта за съхранение】-дръжка за чанта за съхранение сшита от два слоя плътна тъкан, която е различна здравина и трайност и предлага двойна носеща способност. има здрав цип, я не е лесно да се прекъсне.когато те не се използват, те могат да се съхраняват плоски в малки помещения. ?【чанта-органайзер от висококачествен материал】- чанта-органайзер за дрехи изработени от висококачествена трислойна композиране нетканой тъкан, без миризма, която допринася за вентилация и предпазва съхранявани в нея неща от влага, прах, а също така поддържа дрехите си сухи и чисти. ?【vip услуги】 : ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или нашата услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас.ние ще решим всичките си проблеми бързо и ефективно в рамките на 24 часа, без никакво основание за връщане или замяна. ?【големи чанти за съхранение на】- всяка чанта за съхранение достатъчно вместительна за съхранение на дрехи, завивки, пододеяльников, чаршафи, одеяла, възглавници, постелки, якета, межсезонной дрехи, играчки и други предмети от бита, които използвате рядко. подходящ за всички от семейството. ?【многофункционална кутия за съхранение на 】 тази чанта за съхранение да се съхранява под шкаф за леглото или на друго място за съхранение, тя може да спести много място, а и е най-добрият избор за университетски общежития, тавански помещения, спалня. ?【подсилена дръжка за чанта за съхранение】-дръжка за чанта за съхранение сшита от два слоя плътна тъкан, която е различна здравина и трайност и предлага двойна носеща способност. има здрав цип, я не е лесно да се прекъсне.когато те не се използват, те могат да се съхраняват плоски в малки помещения. ?【чанта-органайзер от висококачествен материал】- чанта-органайзер за дрехи изработени от висококачествена трислойна композиране нетканой тъкан, без миризма, която допринася за вентилация и предпазва съхранявани в нея неща от влага, прах, а също така поддържа дрехите си сухи и чисти.

R

Продукти в категория