.

.

Органайзер за съхранение на електроинструменти от 2 опаковки, Сверхпрочная Плаващ шелф за инструменти, Държач за бормашини на стената, Универсална стойка за безжи?

Органайзер за съхранение на електроинструменти от 2 опаковки, Сверхпрочная Плаващ шелф за инструменти, Държач за бормашини

BGN 18.66
Продукти

【Лесна за зареждане и съхранение на】 - Гаражно органайзер за преобразуване губи пространство на стената в едно компактно и ефективно място за съхранение и демонстрация на електрически инструменти и ръчни инструментиТази плаващ шелф ще ви помогне да съхранявате всички ваши често използвани проектни инструменти внимателно организирани и на една ръка разстояние.В сравнение с други системи за съхранение в гаража, за да инсталирате които се изисква голяма площ, нашият стенен органайзер за инструменти е не само допълнителен набор от стелажи за инструменти, но и на отделен рафт за съхранение и държач за бормашини. 【МОНТАЖ НЕ се изисква】- Лесно се монтира с помощта на предварително просверленных дупки на разстояние 16 см един от друг, предназначени за ввинчивания в дървени стенни шипове.Срок на годност се предлага с крепежом, включващ в себе си по 2 анкера за гипсокартон и 2 винта с шарнирна глава № 10 с всеки блок. инструкция ще ви помогне да настроите багажник за инструменти на друга стена. 【Сверхпрочный дизайн】- Изработена от дебела стоманена тел и използват поцинковани винтове, този полк ще продължи дълги години, както и 2 станции за зареждане на батерии, всяка с тегло до 40 кг, 2 закачалки за лаптопи с тегло до 80 кг. 【Универсално използване】- Нашият рафтове за инструменти е много подходящ за съхранение и зареждане на дрелей, както на закрито, така и на открито.as а също и лесна за инсталиране и е съвместимо с pegboards.Изчистени линии и компактен дизайн на тази стена и на притежателя на инструмента, го правят отличен избор за всички дизайнерски решения. 【Отлично обслужване на клиентите】-Ние предлагаме 30-дневен пълно възстановяване и 365-дневна гаранция за качеството на организатор за гаражни инструменти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро. 【Лесна за зареждане и съхранение на】 - Гаражно органайзер за преобразуване губи пространство на стената в едно компактно и ефективно място за съхранение и демонстрация на електрически инструменти и ръчни инструменти.Тази плаващ шелф ще ви помогне да съхранявате всички ваши често използвани проектни инструменти внимателно организирани и на една ръка разстояние.В сравнение с други системи за съхранение в гаража, за да инсталирате които се изисква голяма площ, нашият стенен органайзер за инструменти е не само допълнителен набор от стелажи за инструменти, но и на отделен рафт за съхранение и държач за бормашини. 【МОНТАЖ НЕ се изисква】- Лесно се монтира с помощта на предварително просверленных дупки на разстояние 16 см един от друг, предназначени за ввинчивания в дървени стенни шипове.

R

Продукти в категория