.

.

50 бр. Ветеринарни Етикети, Водоустойчив Винил Ветеринарни Стикери за лаптоп, Гидрофляги, Скейтборд, Лаптоп, Хромбука, Забавни аниме-Етикети с графити за деца и юнош?

50 бр. Ветеринарни Етикети, Водоустойчив Винил Ветеринарни Стикери за лаптоп, Гидрофляги, Скейтборд, Лаптоп, Хромбука, Забавни аниме-Етикети

BGN 2.86
Продукти

【Водоустойчив и устойчив на надраскване】 : Тези етикети са изработени от здрав водоустойчив PVCНие покриваме печатни слой прозрачен воден стълб, за да са устойчиви на надраскване. 【Лесно да се отстранява и залепен】 : Всеки стикер е идеално подбрани по форма и размер, с точни и ясни рисунки.Полезни съвети : Етикети-добре се придържат към чист, гладък, плосък и непористым повърхности. 【Се свалят лесно и не оставят следи】 : Те ще бъдат твърдо стоят толкова, колкото вие искате от тях да се ползват, но когато сте готови да ги свали, те ще отидат чисти, без да остави мръсни следи. 【Сладък етикети за бутилки с вода】 : Всяка опаковка съдържа 50 стикери.Всички етикети в опаковка са уникални и нямат дубликат, вие ще получите точно тези стоки, както е показано на фигурата.Около 2 инча х 2,5 см в ширина или дължина. 【Страхотен подарък】 : Отличен нещо, което може да се използва като подарък или да използвате навсякъде, където искате.Подходящ за залепване към лаптоп, бутилка с вода, скейтборду, пътни футляру, мотоциклу, сноуборд, мотора, китара, лаптоп и т. Насладете се на нов стилен външен вид.Оригинални винилови стикери могат да подобрят външния вид на вашите лаптопи, скейтбордов, багаж, брони, велосипеди, спални, пътни чанти, велосипед, мотор, сноуборд, игрални конзоли.Разкрийте лепило на гърба и използвайте директно, те ще направят живота ви по-добре и по-щастливи.ДЕТАЙЛИ - Материали : PVC - Това е набор от 50 стикери - Гланц - Винилови етикети, които предпазват от атмосферни влияния ФУНКЦИИ - Тези етикети са изработени по поръчка, съобразени с вашите различни декоративни нужди - Лесно се инсталират и изтеглят без остатък - Водоустойчиви и издръжливи.Но просто почистете и залепете, така че да може да се използва повторно ЗАБЕЛЕЖКА : * Етикети-добре се записвам към чисти, гладки повърхности. * Не е подходящ за повърхности, подложени на въздействието на пряка слънчева светлина, може да выцвести.

R

Продукти в категория