.

.

Слънчевата Лейка Осветява Градински Декор на Открито, Окачен Слънчев Фенера Водоустойчив, Слънчев Водопад Осветява Метален Слънчев Декоративен Страхотна Лампа з?

Слънчевата Лейка Осветява Градински Декор на Открито, Окачен Слънчев Фенера Водоустойчив, Слънчев Водопад Осветява Метален Слънчев

BGN 2.67
Продукти

✅【Идеалното бижу】 осветление на слънчевата лейка с помощта на страхотни led гирлянди медни гирлянди може лесно да се огъват по своему, излъчващи топла жълта светлина, който изглежда като вода, льющаяся от спиннера, като изнасяме красив модел на земята и създаване на романтична атмосфераТова е идеалното градинска украса за улицата, за градината, вътрешен двор, карам пътеката към поляната, изход към задния двор. ✅【Автоматично включване /изключване на】 Градински декоративна лампа работи на слънчева енергия с вграден сензор за околната светлина, който автоматично се включва в тъмното и изключване в рамките на деня.Високоефективен слънчев панел може значително да подобри коефициент на преобразуване на енергията (бутон ще се превърне в положение "ВКЛЮЧЕНО" преди първата употреба). ✅【Висококачествени материали и водоустойчив】 слънчев фенер външен фенера е изработен от висококачествен метал, защитен от ръжда.Изящна изработка, гладки ръбове, за да се избегне надраскване.На слънчева светлина водоустойчива IP65, кух дизайн за увеличаване на красотата на светлината. ✅【Лесна употреба】 Лампа за слънчева лейка с 6 мигащи led гирлянди и общо 36 высокояркими топли бели led светлини и куки за закрепване, лампа за слънчева поливане може да изисква сглобяване и монтаж на скоба в почвата в градината. ✅【Гаранция за качество и перфектен подарък】 Слънчева светлина за градина на открито - творчески подарък за приятелите или съседите на Коледа, Хелоуин и Деня на благодарността.Нашата марка е официален партньор на FBA логистика, стоки, които са доставени ви експресна поща живи и здрави.Ние предлагаме 30 дни безплатно връщане на стоката. Висококачествен метал, водоустойчив и защитен от ръжда, здрава конструкция, подходящ за всякакви метеорологични условия на открито, по-дълго работно време!. На по-ефективни слънчеви панели, по-дълго време осветление!. По-дългата светлина ред, 36 led лампи, които може да представляват по-ярки и красиви мигащи светлини. Автоматично включване на светлините през нощта и автоматично изключва светлината ден!.Материал : Метал.Източник на светлина : Слънчева светодиод.Цвят на светодиодите : Топло бяло.Тип на ключа : Ключ ключ.Време за работа : 8 Часа-10 часа (пълно зареждане).

R

Продукти в категория