.

.

Русалка, Русалка, русалка доставка страна торта щанд 3 нива на cupcake щанд на притежателя на опашка на русалка тема десерт поставка за под морето Русалка рожден ден ук?

Русалка, Русалка, русалка доставка страна торта щанд 3 нива на cupcake щанд на притежателя на опашка на русалка тема десерт поставка за

BGN 1.33
Продукти

❤ Украса за рожден ден на русалка : Тези картонени декорации за торта "русалка" е отлично място за оформяне на вашите кексчета на тематична парти в чест на рождения ден на русалки, детска душа, парти на брега на морето, на рождения ден на момичета, а също така и за декорации на сцени, като Ден на Св Валентин, сватба, ресторанти, пекарни и витрини. ❤ Подходящ размер : диаметър на най-горния слой е около 7 см, диаметър на средния слой на 9,8 инча в диаметър в долния слой на 11.8 инча, и обща височина от около 16,89 инча; Пространството между слоевете достатъчно високо, за да побере много кифли, а броят на кексчета зависи от размера на кексчета. ❤ Прекрасен дизайн : тази кула-поставка за десерти "русалка" се извършва в формата на блестяща русалка, морска трева, миди, морско конче, риба и много други, ярки цветове се съчетават добре с тема "Русалка океан", тя със сигурност ще дойде и ще изглеждат страхотно на бюрото в стил "русалка". ❤ Лекотата на монтажа : идва с 3 степенна стойка за кексчета за рожден ден русалки от 1 комплект, просто трябва да поставите малка база с най-висока цепка в по-голяма основа с по-цепка и да се отворят, тогава ще се изгради увеселителен парк, вземете най-голям кръг и след това плъзнете надолу до долния силует, повторете с кръг, средни и завършете най-малкият кръг. ❤ Е подходяща за различни случаи : нашите сувенири за рождения ден на малката русалка имат приятен външен вид, можете да ги използвате за много дейности, като например парти с русалочкой, сватба, годеж, рождени дни, детски душата, абитуриентски церемония, годишнини и други празнични партита. С тези фини уреди си купоните ще станат по-чаровни. ❤ Украса за рожден ден на русалка : Тези картонени декорации за торта "русалка" е отлично място за оформяне на вашите кексчета на тематична парти в чест на рождения ден на русалки, детска душа, парти на брега на морето, на рождения ден на момичета, а също така и за декорации на сцени, като Ден на Св. Валентин, сватба, ресторанти, пекарни и витрини. ❤ Подходящ размер : диаметър на най-горния слой е около 7 см, диаметър на средния слой на 9,8 инча в диаметър в долния слой на 11.8 инча, и обща височина от около 16,89 инча; Пространството между слоевете достатъчно високо, за да побере много кифли, а броят на кексчета зависи от размера на кексчета. ❤ Прекрасен дизайн : тази кула-поставка за десерти "русалка" се извършва в формата на блестяща русалка, морска трева, миди, морско конче, риба и много други, ярки цветове се съчетават добре с тема "Русалка океан", тя със сигурност ще дойде и ще изглеждат страхотно на бюрото в стил "русалка".

R

Продукти в категория