.

.

Голям Пътен раница himawari с отделение за лаптоп, 17-Инчов Голям чантата на Доктора, раница за Колеж за жени и мъже -Без USB порта (1882 Camel)

Голям Пътен раница himawari с отделение за лаптоп, 17-Инчов Голям чантата на Доктора, раница за Колеж за жени и мъже -Без USB

BGN 1.67
Продукти

МАТЕРИАЛИ ЗА РАНИЦА ЗА ПЪТУВАНЕ - Стилна раница от екологично чист водоустойчиви платна, мек и модерен, класически и изчистен дизайн наистина се откроява от тълпата!Раница с голям капацитет : 17,7 "x 11,8"x 8"(42*32*20 СМ)ФУНКЦИОНАЛНА РАНИЦА - Вътрешен : основен джоб може да побере до 15,6 инча. 2 малки отворени джоба.Външен вид : един предни странични джоба и с 2 странични джоба.ГОЛЯМА РАНИЦА - раница с диагонал 17,7 инча. вътре в службата за лаптоп може да се побере 15-инчов лаптоп.Размер : 17,7 "x 11,8"x 8".Голяма раница, достатъчно просторен, за да побере списание, 15-инчов компютър, таблет, слънчеви очила, портфейл, ключове, слушалки, захранване, мобилен телефон, документи и дрехи.Раница/спортна bag /чанта за през рамо / пътна чанта/ раница за лаптоп, това ще е идеалната чанта за мъже, жени, идеална за да се върне в колежа и за подарък.Водоустойчив ТРАЕН лек - Изработена от водоустойчив и здрав найлонов плат. Меки дишащи и регулируеми презрамки не се врязват в раменете, като помага за облекчаване на напрежението в раменете си.Технически характеристики : Материал : Висококачествен водоустойчив платно, Размери : Д * В * Ш : 16 "x 11" x 8"(42*32*20 СМ). капацитет : 19 л. Лека раница само 1,4 кг.Начин на носене : рамо, дръжка Характеристики на продукта : Стилна раница от екологично чист водоустойчиви платна, мек и модерен, класически и изчистен дизайн наистина се откроява от тълпата! 2 големи предни джоба с цип, 2 малки вътрешни джоба 2 странични джоба, удобни за достъп под формата на чанти, д-р, просторна раница с вертикален цип отзад осигурява бърз достъп до главния юг, е мека на задния панел и презрамка осигуряват удобен переноску Мека на задния панел и регулируеми презрамки осигуряват комфорт по време на транспортирането.Идеален лек платно раница за работа, пътуване, обучение в колеж и ежедневна употреба.Достатъчно просторен, за да побере списание, 14,9-инчов компютър, таблет, слънчеви очила, портфейл, ключове, слушалки, захранване, мобилен телефон, документи.ТОЗИ ПРЕДМЕТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ ДЕЦА ПОД 12 ГОДИНИ.

R

Продукти в категория