.

.

Airuida Широко Разпространен Смесител за баня с 3 Дупки и 2 Дръжки, Въртящ Чучур 360 Градуса, Смесителни батерии за Тоалетна от Неръждаема Стомана, 8-Инчов Смесители за ми?

Airuida Широко Разпространен Смесител за баня с 3 Дупки и 2 Дръжки, Въртящ Чучур 360 Градуса, Смесителни батерии за Тоалетна от Неръждаема

BGN 20.91
Продукти

Airuida - професионален производител на продукти за кухня и баняВ съответствие с навиците за използване на различни клиенти, ние се стремим да предостави на клиентите си най-подходящите продукти за кухня и баня.Нашата цел е да осигурим максимално качество на обслужване на клиентите.От един до детайлите, винаги се придържа към научни принципи, обзавеждане и хуманност, като целта на всеки продукт олицетворява най-модерната концепция за дизайн.Да ви осигури комфортни условия за вземането на вана - ето целта, към която ние се стремим.Монтаж : Монтиране на палубата, 3 дупки.Разстояние между инсталационните отвори : вписва като минимум за централна мивки с диаметър 6-15,7 инча (от ляво на дясно). Брой писалки : 2 писалки.Дължина на чучура : 13,3 cm (5,2 инча).Височина на дръжките : 25,64 см (10 инча). [Материал] : Вентил от плътен месинг с Бессвинцовым канал, за да гарантира здравина и сверхпрочности.Този 8-инчов сензорен смесител за баня има силна тусклостью и устойчивост на корозия, тя няма да изтече. [Дизайн] : Дизайн с две дръжки и 3 дупки, 8-инчов широко разпространен смесител за мивка с регулируем център.Чучур с гъши маточната може да се завърта на 360 градуса в зависимост от вашите различни нужди. [Функция] : 8-инчов широко разпространен смесител за баня е оборудван с клапана на цилиндър за гореща и студена вода с две дръжки за прецизен контрол на температурата и разхода на вода. [Инсталиране] : Период диаметър на отвора за мивката в банята е от 1,1 инча до 1,57 инча. препоръчителна широчина 6 инча-15,7 инча.8-инчов сензорен смесител за баня с 3 дупки, хромиран, с линии за подаване на вода и изскачащ източване, няма нужда да купувате допълнителни аксесоари.Приложени инструкции за инсталиране. [Гаранция] : Обещава доживотна гаранция, всеки проблем с този смесител за баня с 3 дупки, моля, свържете се с нас, осигурете всяка замяна при бъдещи използване. [Материал] : Вентил от плътен месинг с Бессвинцовым канал, за да гарантира здравина и сверхпрочности.Този 8-инчов сензорен смесител за баня има силна тусклостью и устойчивост на корозия, тя няма да изтече. [Дизайн] : Дизайн с две дръжки и 3 дупки, 8-инчов широко разпространен смесител за мивка с регулируем център.

R

Продукти в категория