.

.

Yardwe 2 комплекта Устройства за ограничаване на Огради Мат зона Срещу котки и Ограничени Колани Външна Втулка Срещу U-Образна форма на Ноктите Възглавници-Хастар Арт?

Yardwe 2 комплекта Устройства за ограничаване на Огради Мат зона Срещу котки и Ограничени Колани Външна Втулка Срещу U-Образна

BGN 2.00
Продукти

Подложка за котки Stop : Изработени от пластмаса, тази подложка за защита от котки шипове практични, има добра здравина и гъвкавостПодложки за домашни любимци : Добра здравина и дълготрайност.Изолация на активната зона котки за постигане на ефект на шофиране котки. Градински възглавници за защита от котки : подходящ за вътрешна и външна употреба, може да бъдат поставени на повърхността на мека мебел и маси или около стволовете на дървета и засаждане на разсад за лазающих животни.Подложка за кучета : Подложка за котки предпазва котки и кучета от царапания мека мебел, копаене градини и зеленчукови полета, и ги съхранява в чистота и красота.Градински подложки за котки : Подложка за ваксини на котките е изработен от екологично чиста пластмаса, е безопасна за употреба.Списък на пакетите 10 x възглавница 12 x U-образни пирони 30 x 17 см въжета Описание на стоките Градински подложки за котки - Мат срещу котешки удара може да се отреже до необходимата дължина, за да се формира бариера с подходящ размер. подложки за домашни любимци - Материал : пластмаса. Градински възглавници за котки 86 X5.подложка за кучета - котятам, кучета и други животни не е необходимо да се премахне зеленчуци и растения, както и на котки и кучета - да копаят.Мат Stop котка е Лесен за използване, поставете го директно в градината.Подходяща за дома, градината, тревата, използване в общежитието.Изолация на активната зона на котките, за да се постигне ефект на шофиране котки. С шипом, може ефективно пречат на домашни любимци. 89 X1, 18 инча - Подложка за ваксини котки, изработени от екологично чиста пластмаса, безопасен за използване. - Пластмасови накрайници са разположени достатъчно високо, за да се запази котенца далеч, но не им нанасят вреди. Характеристики - Цвят : черен. Този обект представлява подложка за превенция на котки, изработени от материал, изключително устойчив на im - Добра здравина и издръжливост. - Размер : Около 48.

R

Продукти в категория