.

.

Ipetboom Играчки За никнене на млечни зъби 10 бр. Морков Коте Възглавница За Ухапване от коча билка, Имитиращи Играчки За Почистване на Котешки Драскотини, Плюшен Кукла ?

Ipetboom Играчки За никнене на млечни зъби 10 бр. Морков Коте Възглавница За Ухапване от коча билка, Имитиращи Играчки За

BGN 62.40
Продукти

Играчки-възглавници за котки - Изработени от висококачествени материали, безопасни за игра с домашни любимциИГРАЧКА от КОТЕШКА МЕНТА - за това, за домашен любимец дъвчат, ще вземете и да играе.ИГРАЧКА-СИМУЛАТОР за КОТКИ, Направена от висококачествени материали, безопасни за игри на домашни любимци.Укрепване на приятелството между вас и вашата котка.ИГРАЧКА за КОТЕ от коча - укрепване на приятелството между вас и вашата котка.Топки от коча билка е за котки-Плюшени Играчки с имитация на Моркови, Кусающаяся кукла за домашни любимци, играчки за игра с котешка мента, Забавна играчка Плюшен домашен любимец, Домашен Декор за домашни любимци.Пратката включва 10 х плюшени играчки с имитация на моркови Особености - Укрепване на приятелството между вас и играчки за коте от коча билка. - Специален и очарователен дизайн моркови, привлекателен за играчки за котешки драскотини на вашите любимци. -Размер : приблизително 5x5x3 см играчка-кукла за домашни любимци. -Изработен от висококачествен материал, безопасен за домашни любимци, които играят в плюшено животно за нейната племенница от коча билка. - Цвят : orange плюшен играчка за котки. - Материал : плюш и играчка за коча. - Може да помогне на котката да се отървете от техните навици за почивка предмети, като мебели, което може да съдържа вашия дом чисти и спретнати. Играчки за котки на зъбите. - за дъвчене, алчен и игра на домашни любимци.Информация за продукта Дъвчене играчка за котки искате да намерите играчки за своите домашни любимци?Тогава зарадвайте вашия домашен любимец в тази чаровна играчка!Тази играчка за домашни любимци - вашите домашни любимци.Играчка-симулатор на котки С тази играчка-моркови котката ви ще се забавлява с часове.Играчка от коча билка, от една страна, може да стане спътник за вашата котка.Топки от коча билка е за котки От друга страна, те могат да тренирате вашия домашен любимец и да го направи по-умен.

R

Продукти в категория