.

.

N/A Подложка за Домашни Кучета, Легло, Къща, Дълги Плюшени Завивки за Домашни Любимци, Топъл Спален Подложка за Детска градина, Възглавници за Кучета, Аксесоари за До?

N/A Подложка за Домашни Кучета, Легло, Къща, Дълги Плюшени Завивки за Домашни Любимци, Топъл Спален Подложка за Детска градина, Възглавници

BGN 86.33
Продукти

Дългата кадифена подложка за домашни любимци, топъл и удобенОбичам и поддържайте здравословен начин на живот на един любящ домашен любимец。.Такъв прост и практичен.Лесна и проста форма на памучен диск, мека и удобна дълга повърхност от кадифена кожа. на дъното на средна дебелина не е толкова лесно да се плъзга.Дългата кадифена дизайн, лека и удобна, двойна топло.Дългата кадифена подложка за домашни любимци, топъл и удобен. Любов и грижа за здравословен начин на живот на един любящ домашен любимец. Толкова е просто и практично.Лесна и проста форма на памучен диск, мека и удобна дълга повърхност от кадифена кожа. на дъното на средна дебелина не е толкова лесно да се плъзга.Дългата кадифена дизайн, лека и удобна, двойна топло.Опаковката включва : 1 * легла за домашни животныхпожалуйста, обърнете внимание : 1 инч = 2,54 см 1 см = 0,39 дюймав зависимост от ръчно измерване, размер може да има грешка в 1-2 виж се дължи На различни монитори цветовете могат да се различават.Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

R

Продукти в категория