.

.

Шаблони За Рисуване на Лице, за многократна употреба Шаблони За Рисуване на Лице 7 бр./компл. За Многократна Употреба Шаблони За Рисуване На Лице, Шаблон За Изготвян?

Шаблони За Рисуване на Лице, за многократна употреба Шаблони За Рисуване на Лице 7 бр./компл. За Многократна Употреба Шаблони

BGN 1.67
Продукти

Множество боя за лице за многократна и продължителна употребаТова помага бързо и добре да се нанесе боя по лицето и тялото.Специален контур за всеки шаблон също така ви позволява да използвате шаблони, по отделно или в комбинации с други трафаретами.Шаблони за лице могат да бъдат сформованы и извити в съответствие с формата на лицето.Подходящ е както за colorization на лицето, така и за colorization на тялото.Множество боя за лице за многократна и продължителна употреба.Това помага бързо и добре да се нанесе боя по лицето и тялото.Специален контур за всеки шаблон също така ви позволява да използвате шаблони, по отделно или в комбинации с други трафаретами.Шаблони за лице могат да бъдат сформованы и извити в съответствие с формата на лицето.Подходящ е както за colorization на лицето, така и за colorization на тялото.Параметри : Тип на продукта : Шаблони за рисуване Брой лица : 7 бр. опаковка Размер : прибл. 21x17x1 см /8,27x6,69x0,39 инча Тегло на опаковката : прибл. 41 г Осъществяване Списък : 1x7 бр. шаблони за рисуване на лице.

R

Продукти в категория