.

.

3 бр. Африкански Гъба За Къпане, Африканска Отшелушивающая Окото За Тялото, Африканска Дългата Мрежа, Африканска Мрежа за Ежедневно Измиване на Гърба, Скрубер За Ду?

3 бр. Африкански Гъба За Къпане, Африканска Отшелушивающая Окото За Тялото, Африканска Дългата Мрежа, Африканска Мрежа за Ежедневно Измиване

BGN 2.67
Продукти

★★ ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ : Африканска отшелушивающая окото за тялото използва специален груб дизайн, подобна на драскотина на гърбаАфриканско гъба за баня може да се прилага на по-голяма част от кожата на лицето, шията, гърба, и т. Помага за отпушването на порите и прави кожата по-гладка. ★★ Мек материал : африканска порести мрежа за вана е изработена от висококачествени нейлонового материал, който е мек, здрав, быстросохнущий и лесен за почистване. ★★ Опън : африканска мрежа за прочистване на тялото е с дължина около 35,4 инча и ширина 12 см, при еластичността тя може да достигне дължина до 58 см, след разтягане. ★★ Могат да се режат : Вие ще получите 3 африкански гъба за къпане.Отшелушивающую на окото може да се използва взаимозаменяемо.Африканската мрежа за миене на съдове може да се реже на всеки размер, от нея могат да се мият чинии, чаши, да се използва като почистващо средство за други теми. ★ ★ Служба удовлетвореност : Ние вярваме, че ще останете доволни от този продукт, но ако възникне някакъв проблем или имате нужда от някаква помощ, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да го разреши. ★★ ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ : Африканска отшелушивающая окото за тялото използва специален груб дизайн, подобна на драскотина на гърба.Африканско гъба за баня може да се прилага на по-голяма част от кожата на лицето, шията, гърба, и т. Помага за отпушването на порите и прави кожата по-гладка. ★★ Мек материал : африканска порести мрежа за вана е изработена от висококачествени нейлонового материал, който е мек, здрав, быстросохнущий и лесен за почистване. ★★ Опън : африканска мрежа за прочистване на тялото е с дължина около 35,4 инча и ширина 12 см, при еластичността тя може да достигне дължина до 58 см, след разтягане. ★★ Могат да се режат : Вие ще получите 3 африкански гъба за къпане.Отшелушивающую на окото може да се използва взаимозаменяемо.Африканската мрежа за миене на съдове може да се реже на всеки размер, от нея могат да се мият чинии, чаши, да се използва като почистващо средство за други теми. ★ ★ Служба удовлетвореност : Ние вярваме, че ще останете доволни от този продукт, но ако възникне някакъв проблем или имате нужда от някаква помощ, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да го разреши.

R

Продукти в категория