.

.

Beaupretty 1 Комплект Мочалок За вана, душ, Практичен комплект, Окото Четина, Баня Лента, Суха Кожа, Мъжки, Дамски, Отшелушивающая за Тялото, за Шапки, Четка, Цвете, Двупосо?

Beaupretty 1 Комплект Мочалок За вана, душ, Практичен комплект, Окото Четина, Баня Лента, Суха Кожа, Мъжки, Дамски, Отшелушивающая за Тялото,

BGN 1.00
Продукти

Ексфолиращи ръкавици за душата : Леко разтривайте, образувайки богата на мехурчета, насладете се на уюта, който носи къпанеДвустранен четка за баня : Леко разтривайте, образувайки богата на мехурчета, насладете се на уюта, който носи къпане.Душ с въздушно мехурче : ниско тегло, разумен размер, преносим и лесен за работа, лесен за употреба.Четка за почистване на гърба : материал, не дразни организма, безопасен за използване.Комплект четки за баня : Четка от меки влакна, шапките с една ръка и топката за баня с друга, по-меки и не травмируют кожата.Ексфолиращи ръкавици за душата : Леко разтривайте, образувайки богата на мехурчета, насладете се на уюта, който носи къпане.Двустранен четка за баня : Леко разтривайте, образувайки богата на мехурчета, насладете се на уюта, който носи къпане.Душ с въздушно мехурче : ниско тегло, разумен размер, преносим и лесен за работа, лесен за употреба.Четка за почистване на гърба : материал, не дразни организма, безопасен за използване.Комплект четки за баня : Четка от меки влакна, шапките с една ръка и топката за баня с друга, по-меки и не травмируют кожата.Пратката включва 1 х комплект от принадлежности за къпане Особености -Идва с дизайн подвесного дупки, лесно се поддава на массажеру за тялото и източване на водата. - Материал : полипропилен, имитация на четина и топката спа-шапка за душ. - Втирайте леко, с много мехурчета, насладете се на комфорта, който носят пухкави превръзки за грим при къпане. - Цвят : Розова четка за душата. - Влакнести четка, шапките с една ръка и топката за баня от друга, са щетинной четка за къпане и не травмируют кожата. - Размер : Около 38,00 X12,00 X10,00 см/ 14,93 X4,72 X3,93 инча Цветен четка за баня. - и е безвреден за кожата, доставка на вас удоволствието от плуване, Стъргало за гърба с дълга дръжка. -Двупластова четка с твърда четина полочиха, прът с твърд и еластичен, лесно е деформирал и е устойчив на влага Набор от четки за душ за баня. Информация за товарахпушечный топката душ Той може да отшелушивать и изтриване, и за защита на здравето на вашата кожа.Комплект четки за баня Тази четка за къпане е идеално средство за почистване на нежната кожа при къпане.Четка-скрубер за тялото е Изработена от висококачествен полипропилен, наподобяващи четина и топки за вана за продължителна употреба.

R

Продукти в категория