.

.

SEWACC 4 Комплекта, Комплект за бродиране Направи си сам, Бижу Колие, Комплекти Бижута, Бижута Комплект, Комплект за Бродиране, Комплекти за Бродерия Бод, един старт на ?

SEWACC 4 Комплекта, Комплект за бродиране Направи си сам, Бижу Колие, Комплекти Бижута, Бижута Комплект, Комплект за Бродиране,

BGN 11.33
Продукти

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ за бродиране - евтино КОМПЛЕКТ за началото на бродиране - [ ] Нашия комплект за бродиране на колиета много добър и можете да се бродира върху него името си, за да направите този продукт уникален.Можете да използвате игли и конци, за производство на суспензии със собствените си ръце, за да ги направи повече.БРОДИРАНИ окачване-Изработени от материал, устойчив и красив. БРОДИРАНИ окачване с цветен модел - Елегантни и модерни, подходящи за начинаещи вышивальщиков. КОМПЛЕКТ за бродерия на кръстат бод -Можете да се бродира върху него името си, за да направите този продукт уникален. КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ за бродиране-и на достъпни цени. КОМПЛЕКТ за бродерия за НАЧИНАЕЩИ - [ ] Нашия комплект за бродиране колиета много, а вие също можете да се бродира върху него името си, за да направите този продукт уникален.Можете да използвате игли и конци, за производство на суспензии със собствените си ръце, за да ги направи повече.Бродирани окачване-Изработени от материал, устойчив и красив.БРОДИРАНИ окачване На цветенце - Елегантни и модерни, подходящи за начинаещи в бродерия. КОМПЛЕКТ за бродерия на кръстат бод-Можете да се бродира върху него името си, за да направите този продукт уникален.Списък на пакетите в 4 групи суспензии с бродерия Характеристики -Цвят : Окачване с бродерия в различни цветове. -Материал : Комплекти за бродерия, изработени от памук и сплави. - С помощта на памук и материали, качество, определени за бродерия на цветя е много добро. - На бродирани тъкани има фигура, която може да се бродира в съответствие с печат, че е по-удобен комплект за бродерия на кръстат бод. -Размер : 9,00 X9,00 X1,50 см/ 3,54 X3,54 X0,59 инча колие за ръчно шиене. - и евтин комплект за кръста. - Комплектни аксесоари, могат да бъдат под формата на кулон или ключодържател с бродирани флорални висулки. - Можете да се бродира върху него името си, за да направи този продукт по уникален комплект за бродерия за начинаещи.Информация за стоки, Цветен комплект за бродиране Допълва комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи и лесно допълва комплект за бродерия с игольчатым фитил.бижута окачване за бродиране От мини-комплект за бродерия на кръстат бод лесно да се направи красиви колиета, които ще направят облеклото си по-модерен и многопластова.

R

Продукти в категория