.

.

Магнит за Иглодержателя Lovely Little White Rabbit, Магнитен Иглодержатель за Бродиране Ръкоделието, Аксесоари за Бродерия на кръстат бод (2 БР.)

Магнит за Иглодержателя Lovely Little White Rabbit, Магнитен Иглодержатель за Бродиране Ръкоделието, Аксесоари за Бродерия на кръстат

BGN 1.00
Продукти

【Предпоставка включва】 2 броя малки бели зайци и домашни игольниц Little white rabbit's 【Магнит за обработка на игли】Игольница идва с две магнити, един от които е прикрепен към задната част, а другата позволява да я държи на плат от обратната страна.Магнит многократно тестировался и совершенствовался, Магнит достатъчно мощен, за да поддържа иглата и не натягивать плат за бродерия на кръстат бод. 【Мило и полезно】 Просто потапяйте иглата всеки път, когато трябва да се направи почивка и магнит ще да го задръжте за вас.Най-добрият начин да се гарантира дълголетие на вашите магнити - слайд им, а не да дръпнем или удари един за друг, това е гаранция, че те няма да пренебрегнете космически. 【Следпродажбено обслужване】Ако не сте 100% доволни от своите игольницами, просто не се колебайте да се свържете с нас. 【Забележка】В него са използвани силни магнити, внимавайте, за да ги държат далеч от електроника.Като се има предвид естеството на магнити, моля, бъдете особено внимателни с малки деца, тъй като при поглъщане те могат да станат изключително опасни. 【Предпоставка включва】 2 броя малки бели зайци и домашни игольниц Little white rabbit's. 【Магнит за обработка на игли】Игольница идва с две магнити, един от които е прикрепен към задната част, а другата позволява да я държи на плат от обратната страна.Магнит многократно тестировался и совершенствовался, Магнит достатъчно мощен, за да поддържа иглата и не натягивать плат за бродерия на кръстат бод. 【Мило и полезно】 Просто потапяйте иглата всеки път, когато трябва да се направи почивка и магнит ще да го задръжте за вас.Най-добрият начин да се гарантира дълголетие на вашите магнити - слайд им, а не да дръпнем или удари един за друг, това е гаранция, че те няма да пренебрегнете космически. 【Следпродажбено обслужване】Ако не сте 100% доволни от своите игольницами, просто не се колебайте да се свържете с нас. 【Забележка】В него са използвани силни магнити, внимавайте, за да ги държат далеч от електроника.Като се има предвид естеството на магнити, моля, бъдете особено внимателни с малки деца, тъй като при поглъщане те могат да станат изключително опасни.Материал : магнит от сплав Фигура : Малко бяло зайче и къща на малко бяло зайче.

R

Продукти в категория