.

.

Комплекти за бродерия Перфорирана Игла LCYZ, Набор от Инструменти за Бродиране от прежди, Набор от Инструменти за Постелки -Cartoony Дизайн с Принтом Слон за начинаещи, К?

Комплекти за бродерия Перфорирана Игла LCYZ, Набор от Инструменти за Бродиране от прежди, Набор от Инструменти за Постелки -Cartoony Дизайн

BGN 8.99
Продукти

♠ Easy ~ Това е нещо, което е много по-лесно и по-бързо се научим, отколкото друг рукоделию, подходящ както за възрастни така и за децаТова помага да се развие при деца, концентрацията и търпението, едновременно с удоволствие и когато си почивате на проекта. ♠ Напълно оборудван ~ получавате 1 комплект от конци, 1 регламентирана игла за перфорация, 1 вышитую плат с принтом, 1 пяльцы за бродиране, 1 пластмасови игли, 1 ръководство за потребителя. ♠ Сигурен и издръжлив ~ Този комплект за бродиране перфорационной игла преминава строг контрол на качеството.Избраната от нас акрилна прежда е мека и приятна за кожата, без избледняване на цвета.Отпечатани платно е достатъчно прозрачен, издръжлив и устойчив за продължителна употреба.Това е занаят с плетене на една кука-капаче за перфорационной игла се използва широко. ♠ Красив дизайн ~ Комплект игла за перфорация може да е не само изискано украшение, но и да се използва като възглавница, чанта и т., Просто използвайте въображението си и превърнете го в креативен подарък със собствените си ръце, за приятелите. ♠ Следпродажбено обслужване ~ Да имаш удоволствието от самостоятелно производство, ние предлагаме бърз следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с мен по всяко време.На вашето запитване ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. ♠ Easy ~ Това е нещо, което е много по-лесно и по-бързо се научим, отколкото друг рукоделию, подходящ както за възрастни така и за деца.Това помага да се развие при деца, концентрацията и търпението, едновременно с удоволствие и когато си почивате на проекта. ♠ Напълно оборудван ~ получавате 1 комплект от конци, 1 регламентирана игла за перфорация, 1 вышитую плат с принтом, 1 пяльцы за бродиране, 1 пластмасови игли, 1 ръководство за потребителя. ♠ Сигурен и издръжлив ~ Този комплект за бродиране перфорационной игла преминава строг контрол на качеството.Избраната от нас акрилна прежда е мека и приятна за кожата, без избледняване на цвета.Отпечатани платно е достатъчно прозрачен, издръжлив и устойчив за продължителна употреба.Това е занаят с плетене на една кука-капаче за перфорационной игла се използва широко. ♠ Красив дизайн ~ Комплект игла за перфорация може да е не само изискано украшение, но и да се използва като възглавница, чанта и т.

R

Продукти в категория