.

.

Дрешник XZGDEN, Подвижни Примерочные в Магазините за дрехи, Преносими и Подвижни Примерочные с кацането завеси, в домове, търговски центрове и Офиси, Временна Съблека?

Дрешник XZGDEN, Подвижни Примерочные в Магазините за дрехи, Преносими и Подвижни Примерочные с кацането завеси, в домове,

BGN 1.33
Продукти

[Висока носеща способност] При изпитване силите на човека носеща способност е 75 кг, а на всички продуктът е стабилен и не се тресе, и може да не се притеснявате за несигурност [Временна съблекалня] Много лесен за сглобяване.Преносимо съхранение, когато не се използва, спестява място, идеално за магазини, търговци на дребно, като например търговски центрове, офиси и магазини за дрехи.Тя може да се използва за временни тоалетни и употреба на открито в случай на природно бедствие. [Неща] Екологично чиста боя, дебела тръба (желязо), стабилност, надеждност, дълготрайност и светозащитная плат с висока плътност се използват за осигуряване на неприкосновеност на личното пространство и устойчивост на абразия. [Жар дизайн] Дизайн вградена закачалка позволява не само да висят дрехи, но и подобрява стабилността на цялата примерочной и осигурява по-дълготраен и практично връзка. [Голяма обемът] Могат да се настанят 3-4 човека стои и не създава усещане на ограниченост.За по-голям комфорт изберете един от трите размери, различни цветове и подходящи ви гардероб. [Висока носеща способност] При изпитване силите на човека носеща способност е 75 кг, а на всички продуктът е стабилен и не се тресе, и може да не се притеснявате за несигурност. [Временна съблекалня] Много лесен за сглобяване.Преносимо съхранение, когато не се използва, спестява място, идеално за магазини, търговци на дребно, като например търговски центрове, офиси и магазини за дрехи.Тя може да се използва за временни тоалетни и употреба на открито в случай на природно бедствие. [Неща] Екологично чиста боя, дебела тръба (желязо), стабилност, надеждност, дълготрайност и светозащитная плат с висока плътност се използват за осигуряване на неприкосновеност на личното пространство и устойчивост на абразия. [Жар дизайн] Дизайн вградена закачалка позволява не само да висят дрехи, но и подобрява стабилността на цялата примерочной и осигурява по-дълготраен и практично връзка. [Голяма обемът] Могат да се настанят 3-4 човека стои и не създава усещане на ограниченост.За по-голям комфорт изберете един от трите размери, различни цветове и подходящи ви гардероб. ????????????◆◆◆ Защо да изберете us Hope вие ставате следващата доволен клиент-Дебела тръба (желязо)-Кърпа за оцветяване с висока плътност-Наситените цветове-Лесно е запознат и ще-изработено далеч и честна екип ◆◆◆ Използването на модерни и удобни стилове, като дебела тръба (желязо) вградени водачи за закачалки и работен с плъзгащи се деформира.

R

Продукти в категория