.

.

Пластмасови Закачалки - Черни Закачалки за дрехи Без изпъкване на раменете си и с превръщането на една кука на 360 ° Тънки Закачалки, Экономящие място в гардероба, Те?

Пластмасови Закачалки - Черни Закачалки за дрехи Без изпъкване на раменете си и с превръщането на една кука на 360 ° Тънки Закачалки,

BGN 12.03
Продукти

✔ ОТЛИЧНИ ПЛАСТМАСОВИ ЗАКАЧАЛКИ за гардероба ви : пластмасови закачалки TARANCH 30 Pack доста силни и добре пазят дрехите си (Д x Ш x В) : 16,5 х 0,2"x 7,75", нашите закачалки за дрехи с лекота се настанят всяка полноразмерную дрехи.Въртящ се на 360 ° хромирана кука без изпъкване на раменете си, който прави закачалки гъвкави и добре държи формата на върха. ✔ ЭКОНОМЯЩИЕ ПРОСТРАНСТВО ЗАКАЧАЛКИ : дебелина само 0,2 инча и уникален штабелируемый дизайн позволяват максимално да се спести място в гардероба.В сравнение с обикновените стелажи, закачалки за дрехи TARANCH по-тънки и заемат по-малко място.Когато те не са ви необходими им е по-лесно да се съхранява, и те не оставят следи, като кадифе, закачалки. ✔ ТЕЖКИ закачалки за дрехи : В пластмасови закачалки за костюми TARANCH се използва подобрена версия на материал ABS, който е по-силен и траен. нашите закачалки може да побере всичко, от фини рокли до тежки палта с тегло не повече от 5 кг. ✔ ЛИПСАТА на ИЗДАТИНИ на РАМЕНЕТЕ ДИЗАЙН : винаги Сте загрижени за това, че са мръсни следи сгъване развалят дрехите? В нашите пластмасови закачалки се използва естествен контурный дизайн във формата на рамото, за да запази дрехите си в перфектна форма.Освен това, в рамото на нашата закачалки няма да се задълбочи, което може да гарантира отсъствието на следи на вашия пуловер и тениска. ✔ Виси по цял комплект дрехи : ние нещо да излезе и добавя нескользящую ивица към дъното на бара закачалки, за да можете да окачите панталони от същата закачалка, че и блуза, която ще ви спести време на сутрешното си избор на дрехи. ✔ КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : Вие ще получите 30 черни закачалки в опаковката и нашето безгрижно приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви проблеми след получаване на продукта, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. ✔ ОТЛИЧНИ ПЛАСТМАСОВИ ЗАКАЧАЛКИ за гардероба ви : пластмасови закачалки TARANCH 30 Pack доста силни и добре пазят дрехите си. (Д x Ш x В) : 16,5 х 0,2"x 7,75", нашите закачалки за дрехи с лекота се настанят всяка полноразмерную дрехи.Въртящ се на 360 ° хромирана кука без изпъкване на раменете си, който прави закачалки гъвкави и добре държи формата на върха. ✔ ЭКОНОМЯЩИЕ ПРОСТРАНСТВО ЗАКАЧАЛКИ : дебелина само 0,2 инча и уникален штабелируемый дизайн позволяват максимално да се спести място в гардероба.

R

Продукти в категория