.

.

Честит Ден на Пица 5D Бормашина, Диамантена Живопис Комплекти с Рамка направи си САМ Ръчно изработени Фигури Кристални Аксесоари за Висящи Художници Декорация на Д?

Честит Ден на Пица 5D Бормашина, Диамантена Живопис Комплекти с Рамка направи си САМ Ръчно изработени Фигури Кристални Аксесоари за Висящи

BGN 3.00
Продукти

Химически влакна 【Комплект за диамант живопис】 Тази диамантена живопис трябва да се направи със собствените си ръце, в комплекта е включена 1 точков дръжка за пробиване + 1 диск за пробиване + 1 парче пластелин за пробиване. 【Картина в рамка】 се Предлага в бял, жълт и черен дървена рамка с размер на 15,7 x 19,7 инча. Това е здрава и солидна рамка, на която може да закачите картина с диаманти ръчно изработени у дома. Чувство на удовлетворение е невъзможно да се опише с думи!. 【Материал на платното】 Изработени от безопасни и действително нетоксичен на платното, картината с диаманти, идеално място за приключване на работата на цялото семейство или като занятие за приятелите си, за да се забавляват ден заедно. 【Уникални щампи】 Не само нежни и красиви точка диамантени картини пламнал диаманти, но и персонални снимки, отпечатани върху тях, също са уникални, със сладка и забавна или класна стая и творческа графика, което прави тази поделку с диамант рисувани още по-значими. 【Приложими сценарии】Декоративна живопис с диаманти, подходящ като подарък за рожден ден, сватба, Ден на бащата, Ден на майката, Великден, Коледа и Деня на благодарността.Тренирате своите практически умения "Направи си сам", с уникалната си естетиката на оформяне на вашия дом.Диамантена картина 5 D, в рамката се предлага с аксесоар numbers crystal пробийте point pen, който трябва да се изпълни ръчно себе си, и се предлага в бял, жълт и черен дървена рамка.

R

Продукти в категория