.

.

SMANNI 40-50 мм 50-63 мм 62-75 мм 87-100 мм 0,005 мм Триточкови вътрешна Микрометры Трехточечный Вътрешен Микрометров инструмент за Измерване на Габарита (Цвят: 87-100 мм)

SMANNI 40-50 мм 50-63 мм 62-75 мм 87-100 мм 0,005 мм Триточкови вътрешна Микрометры Трехточечный Вътрешен Микрометров инструмент за Измерване

BGN 563.79
Продукти

Той се използва за различни малки и точни измервания на размери и широко се използва за точно измерване на дължина, диаметър или дебелина за измерване на вътрешния диаметър. прецизна удлинительная тръба може да гарантира, че точността на промоцията не се отразява промяната на усилията за навиване на винта. Различни размери вътрешни диаметри могат да бъдат предоставени в съответствие с изискванията на потребителя.Той се използва за различни малки и точни измервания на размери и широко се използва за точно измерване на дължина, диаметър или дебелина. за измерване на вътрешния диаметър. прецизна удлинительная тръба може да гарантира, че точността на промоцията не се отразява промяната на усилията за навиване на винта. Различни размери вътрешни диаметри могат да бъдат предоставени в съответствие с изискванията на потребителя.Аксесоари за diy : Дървообработващи микрометър Тип : Вътрешна микрометры Функции за измерване на вътрешния диаметър на прецизна удлинительная тръба може да гарантира, че промяната на усилията на резба на винта няма да се отрази на точността на номиниране. различни размери вътрешни диаметри могат да бъдат предоставени в съответствие с изискванията на потребителя.

R

Продукти в категория