.

.

Тест-ленти за басейна, 7в1 Бързи и точни тест-ленти за басейни и спа, комплект за тестване на водата в басейна - 100 тестове на водата в басейна на бром, рН, твърдост, алк?

Тест-ленти за басейна, 7в1 Бързи и точни тест-ленти за басейни и спа, комплект за тестване на водата в басейна - 100 тестове на водата

BGN 3.00
Продукти

На РАЗПОЛОЖЕНИЕ 100 ТЕСТ-ЛЕНТИ 7 В 1 : Получите повече за парите си с нашия пакет за тестване на басейни и спа, който съдържа 100 тест-ленти и е евтин вариант за редовна грижа за плувния басейн, спа център и хидромасажна ванаУверете се, че водата е чиста, полезна и носи удоволствие с помощта на нашия тест-ленти 7 в 1 за басейни и хидромасажни вани, които проверяват вашия вода по твърдост, съдържание на хлор, бром, свободен хлор, рн, циануровой киселина и алкалност.БЪРЗ И ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Тестване на водата в басейна, спа център и хидромасажна вана се извършва много бързо и лесно с помощта на нашия тест-ленти за басейна.Просто се потапя ивица във вода за 2 секунди, задръжте ивица хоризонтално в продължение на 30 секунди и сравнете с таблицата за цветовете на бутилката, за да получите точни резултати, от водата, само за няколко секунди.ТОЧНОСТТА и НАДЕЖДНОСТТА на Нашите тест-ленти с хлорна вода се отличават с висока точност и надеждност, което ви дава увереност в това, че водата на вашия басейн и спа център е безопасна и полезна за плуване.Се препоръчва да се използва не по-рядко от два пъти седмично, за да поддържате басейн в чистота и безопасност.БЕЗПЛАТНА е-КНИГА : Нашите p H-ленти за водата в басейна и спа център предлагат на електронна книга с важна информация, която ще ви помогне да постигнете здравословно ниво на водата в басейна и спа центъра, без да излизате от дома си.СЪВЕТ ЗА УПОТРЕБА : 1. Да Не се допуска попадане на влага във флакон 2. Плътно затворете капака между всяко използване на 3. Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от влага 4. Да се съхранява далеч от светлина и влага 5. Не изваждайте опаковка с осушителем 6. Срок на годност на лентите е 2 години от датата на производство (виж Долната част на кутията).Използвайте лентата в продължение на 90 дни след отваряне флакона.На РАЗПОЛОЖЕНИЕ 100 ТЕСТ-ЛЕНТИ 7 В 1 : Получите повече за парите си с нашия пакет за тестване на басейни и спа, който съдържа 100 тест-ленти и е евтин вариант за редовна грижа за плувния басейн, спа център и хидромасажна вана.Уверете се, че водата е чиста, полезна и носи удоволствие с помощта на нашия тест-ленти 7 в 1 за басейни и хидромасажни вани, които проверяват вашия вода по твърдост, съдържание на хлор, бром, свободен хлор, рн, циануровой киселина и алкалност.

R

Продукти в категория