.

.

Преходна плоча за секретни предната рамка Blum 9 мм, височина на cam се регулира, закопчава с винт. 175Х5030.21 (Единична плоча)

Преходна плоча за секретни предната рамка Blum 9 мм, височина на cam се регулира, закопчава с винт. 175Х5030.21 (Единична плоча)

BGN 2.67
Продукти

Регулиране на височината на камера плюс-минус 2 мм Преходна плоча на предната рамка с вградени 9 мм. Вградена монтажна плоча.Използвайте само с полукруглыми панти. Пантите на 170 ° не се препоръчват.Пълен компания Dexter Group corp. в маркови опаковки Dexter Group.Регулиране на височината на камера плюс-минус 2 мм. Преходна плоча на предната рамка с вградени 9 мм. Вградена монтажна плоча.Използвайте само с полукруглыми панти. Пантите на 170 ° не се препоръчват.Пълен компания Dexter Group corp. в маркови опаковки Dexter Group.Колекцията CLIP Top Адаптер за предната рамка с вградени CLIP Top с разлика от 9 мм - преходни плочи - това е алтернативен вид на инсталация, която можете да ползвате вместо монтажни плочи.Избор на удължат този първи плоча може да се регулира минимален процеп, тип на инсталацията и дори от вида на използваните винтове.Не се препоръчва за пантите на 170 градуса.Регулиране на височината на камера +/- 2 mm. Използвайте само с полукруглыми панти.Система на монтажни плочи : КЛИПСА Форма на монтажни плочи : хоризонталното Разстояние : 9 мм, Материал : Стомана Повърхност : настоящата никел Повърхността на долната част : поцинкована Специална инсталация вертикално дупка Дизайн на предната рамка за Монтиране на : винтове за дърво Разстоянието между местата на закрепване : 32 мм Разстояние от предния ръб на шкафа до първото място на закрепване : 10 мм Диаметър на монтажните отвори : 3 мм, Дълбочина на пробиване на монтажните отвори : 10 мм Регулиране на височината на монтажни плочи : с помощта на плочи camx Тип табела : Адаптер за муфа на рамката се Закрепва винтове с глава от дърво 3/4 (не са включени в комплекта) Корекция : Кулачковая регулируема Произведено в : Произведено в : Австрия Blum, Inc.is водещ производител на функционално оборудване № 1 за кухненски шкафове и търговия на корпусна и мека индустрия, специализирана в подемни системи, скрити панти и водачи за чекмеджета с доживотна гаранция и Опаковка : Опакова : Dexter Group corp.Търговски марки Blum и логото на Blum са търговски марки на Blum Inc.Dexter Група и логото на Декстър Group са търговски марки на Декстър group corp.

R

Продукти в категория