.

.

UPKOCH 10шт Утконос Пружина Обтегач Аксесоари за Куфар за Инструменти и Аксесоари Инструменти Ковчег за Бижута Болт За Ковчежета Куфар с Болт за Заключване Малка Кути?

UPKOCH 10шт Утконос Пружина Обтегач Аксесоари за Куфар за Инструменти и Аксесоари Инструменти Ковчег за Бижута Болт За Ковчежета Куфар

BGN 2.33
Продукти

СтоманаСТОМАНЕНА КУТИЯ - Здрава конструкция я прави по-здрави и дълготрайни.ЗАКОПЧАЛКАТА-заключване на чекмеджета-Продукти, имат малък и изискан външен вид, лесен за инсталиране и поддръжка.ПРУЖИНА БОЛТ - Този болт представлява различни приложения, като дървени кутии, пневмобоксы, опаковки, кутии и така нататък.ЗАТВОРИ БАГАЖНИКА - Изработени от стомана материал, издръжлив за продължителна употреба.ПРОСТО се затвори-барабанен - тази ключалката е направена от стомана и е безопасен за употреба.СТОМАНЕНА КУТИЯ - Здрава конструкция я прави по-здрави и дълготрайни.ЗАКОПЧАЛКАТА-заключване на чекмеджета-Продукти, имат малък и изискан външен вид, лесен за инсталиране и поддръжка.ПРУЖИНА БОЛТ - Този болт представлява различни приложения, като дървени кутии, пневмобоксы, опаковки, кутии и така нататък.ЗАТВОРИ БАГАЖНИКА - Изработени от стомана материал, издръжлив за продължителна употреба.ПРОСТО се затвори-барабанен - тази ключалката е направена от стомана и е безопасен за употреба.Пратката включва в себе си 10 аксесоари с ключалката-ключ Характеристики-за закрепване на малки врати, шкафове, кутии за инструменти, шкафчета, различни кашони и др Аксесоар за засова. - Цвят : Сребрист метален болт за кутията. - Лесна експлоатация и монтаж, изключително удобни за употреба от вас, лесни за прилагане капаче на кутията. - Тази ключалката е направена от стомана и е безопасен за употреба с тумблерной капаче. - Материал : Стоманена закопчалка-заключване на корпуса. - Забележка : с катарама-капаче за кабинет. - Практичен аксесоар за ежедневието.Чудесна замяна за подмяна на вашите стари или повредени ключалки на един вратата засове. - Е изработен от стомана, което осигурява качество и дълготрайност болтови ключалки.Описаниетоваров Болт-куката Е закопчалката-затвори, изработени от висококачествена стомана материал, изключително практични и достатъчно здрава за използване.заключване за кабинет Тази ключалка е предназначена за кутии, гардероб, кола, механично оборудване и т. Метално капаче за кутии Интелигентен дизайн го прави много удобен за използване и не е заседнал.

R

Продукти в категория