.

.

PRETYZOOM 3 бр. Подаръци Висящи Украшения Адвент Дни Декорация на Дома на Рамадан Фестивал Ейд Декорация на Стени Детски Фетровый Декор Календар за Обратно Броене Дата ?

PRETYZOOM 3 бр. Подаръци Висящи Украшения Адвент Дни Декорация на Дома на Рамадан Фестивал Ейд Декорация на Стени Детски Фетровый

BGN 14.44
Продукти

Календар за обратно броене в модерен стил-Календар за обратно броене 2023 Украса за Рамадан : Качеството на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употребаПОДВЕСНОЕ УКРАСА за РАМАДАН - Качеството на изработка на нашите продукти ще ви донесе удоволствие от употреба.УКРАСА за вашия ДЕСКТОП КАЛЕНДАР - Подвесное украса за календар ще ви даде нови усещания и добро настроение.Може да помогне за създаването на празнична атмосфера.ПОДАРЪК КАЛЕНДАР на РАМАДАН- ?ОБРАТНОТО броене на РАМАДАН до празника ЕЙД; Може би за намаляване на датата на празника Ейд Рамадан. подвесное украса на стена, врата, прозорец, а също и украса за парти Ейд Мубарак.ЗАКАЧАНЕ на ПРАЗНИКА РАМАЗАН - Календар на празника Рамадан : Този календар за обратно броене на празника ще бъдат предназначени за деца, приятели и съседи на страната.Списък на опаковки, 3 x Функции календар за обратно броене - ще ви Даде нови усещания и добро настроение.Може да помогне за създаването на празнична атмосфера Календар Ейд Мубарак. - Календар може да бъде подарък в Рамадан, деца, семейство, приятели, учители, колеги, деца на празник Ейд.47 X0 Декоративен календар Рамадан. - Мюсюлманския календар за обратно броене Ейд ще ви напомня за началото на Курбан, а също така може да украсите стената на дома на рамадан обратно броене до ейд. - Може би за ислямския украси, декориране на дома, декориране на стени, украса на стаята, украса на Рамадан Мубарак, календар за обратно броене на Рамадан 2023. -Цвят : както е показано на настенном календар -Материал : филц с календар за обратно броене на Рамадан -е Подходящ за търговски центрове, супермаркети, хотели, магазини, жилища и на други места с календар за обратно броене курбан.Информация за стоки, Декоративен календар Рамадан е Изработена от филц, гладка повърхност, приятно усещане в ръката. календар за обратно броене ейд Рамадан окачен календар украшение, практичен i. Календар за обратно броене на Рамадан Този календар е предназначен специално за обратно отброяване специален празник, това е добра украса за вашия дом.

R

Продукти в категория