.

.

Пола във вид на елхи за весели Коледно парти 36-инчов украса във вид на елхи, меко и леко, лесно се побира в дома, в офиса или хола, Дядо Макс Декор за новогодишни колед?

Пола във вид на елхи за весели Коледно парти 36-инчов украса във вид на елхи, меко и леко, лесно се побира в дома, в офиса или хола,

BGN 4.43
Продукти

? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Направени са от дебела и мека burlapto създайте атмосфера Коледа в селски стил.това може да ви осигури отлично чувство за ръце и добър опит за гледане.В същото време лесна за оформяне плат не избледнява при ръчно или машинно измиване, която позволява да я използвате от година на година. ? Перфектен размер : Идеалният размер 90 см /36 см, с класически дизайн с коледни елементи, лесно, подходящи за коледни елхи от всякакъв размер.Можете също така да се мотае на любимите си бижута в забелязва коледни полата си, за да даде своя дом на повече празничната атмосфера. ? РЕГУЛИРУЕМ дизайн : Тази красива подложка за коледната елха има прост разкриваща дизайн.Здрава въже ще ви помогне бързо да изберете размера, най-подходящ за коледната елха.Това също може да ви помогне бързо да настроите или да го изтриете. ? Перфектната коледна украса : Тази класическа пола в стил коледната елха в ретро стил, идеален за улицата, на помещение, хол, спалня, градина, бар, хотел, супермаркет, или на други места, също така можете да го дари като топъл коледен подарък на семейството и приятелите си. ?ПРИЧИНА : Направете прекрасни декорации за вашата коледната елха у дома, в училище, магазин, офис, супермаркет и т., Добавете повече празнична атмосфера в дома си и махнете борова боклук с подове или килими.Шев Идеална За декорация Забавна тема Коледно парти.Прекрасна Елегантност, Изпълнен с Празничната атмосфера на Коледа и на Хелоуин. ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Направени са от дебела и мека burlap.to създайте атмосфера Коледа в селски стил.това може да ви осигури отлично чувство за ръце и добър опит за гледане.В същото време лесна за оформяне плат не избледнява при ръчно или машинно измиване, която позволява да я използвате от година на година. ? Перфектен размер : Идеалният размер 90 см /36 см, с класически дизайн с коледни елементи, лесно, подходящи за коледни елхи от всякакъв размер.Можете също така да се мотае на любимите си бижута в забелязва коледни полата си, за да даде своя дом на повече празничната атмосфера. ? РЕГУЛИРУЕМ дизайн : Тази красива подложка за коледната елха има прост разкриваща дизайн.Здрава въже ще ви помогне бързо да изберете размера, най-подходящ за коледната елха.

R

Продукти в категория