.

.

Комплекти за коледа/Празнични Сладки дървени кученца, Машинки, камиони, Дървета, северни елени, Войници, Висящи Бижута. (3 Войник стил 1)

Комплекти за коледа/Празнични Сладки дървени кученца, Машинки, камиони, Дървета, северни елени, Войници, Висящи Бижута. (3 Войник стил 1)

BGN 4.26
Продукти

??[Украса за Коледната елха] * Комплекти за коледа/празнични висящи украшения за прекрасната дървени кученца, машинки, камиони, дървета, северни елени, войници ?[Възможности за дизайн] * Тези украшения са различен дизайн и с различен брой части. ?[Размер и информация] * Височина кучета и камиони е около 4 инча.Бижута от мъниста са с височина около 2,9 инча.Войници и северните елени имат височина от около 3,7 инча.Материал : Дърво. ??[Причина] * Тези декорации са подходящи за вашата коледна елха.Те са сладък и очарователен.Това също ще бъде прекрасен подарък. ?[Гаранция за качество и гаранция на клиента] ❁ Закупуване на продуктите ни не е свързано с никакъв риск.Ако имате някакви допълнителни въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме приятелско обслужване на клиенти нашият екип за обслужване на клиенти ще ви отговори задоволително решение в рамките на 24 часа.Комплекти за Коледа/Празнични Сладки Дървени Кученца, Машинки, Камиони, Дървета, северни Елени, Войници, Окачени Декорации, Орнаменти.Височина на кучета и камиони е около 4 инча.Бижута от мъниста са с височина около 2,9 инча.Войници и северните елени имат височина от около 3,7 инча.Материал : Дърво Тези декорации са подходящи за вашата коледна елха.Те са сладък и очарователен.

R

Продукти в категория