.

.

Liyafy Черна 7,9 200 мм и Разтегателна Дръжка Врата на Бараката с Вълни Разтегателен Комплект за Кухня, Баня, Тоалетна, Мебели, 2 бр.

Liyafy Черна 7,9 200 мм и Разтегателна Дръжка Врата на Бараката с Вълни Разтегателен Комплект за Кухня, Баня, Тоалетна, Мебели,

BGN 1.67
Продукти

Тази жажда на гардероба е изработен от качествена алуминиева сплав и е защитена от ръжда, корозия и деформацияДобър избор за лесен монтаж и демонтаж.Той е оборудван с овална дръжка и предварително точковидни дефекти удари монтиране дупки.Елегантен дизайн ръб, без скосове, без никакви остри ръбове, идеално гладка повърхност и обратна страна, без остри ръбове.Широко се използва : може да се инсталира на вътрешната или външната врата.Може да се използва за врати, порти, гараж, хамбар, навеси, гардероби, плъзгащи се врати, кухня, ваши wall mount шкаф, мебелен шкаф, чекмедже и т. Какво получавате : винтове, тяговый прът (2 броя) всеки тяговый прът се предлага в индивидуални опаковки и опаковани в пакет за защита на красивото цветно покритие.Начин на инсталиране : 1. Измерва се на безопасно разстояние от дръжката. С помощта на тренировки с подходящ размер, направете две дупки в касата на лентата. Нанесете лепило върху долната част на дръжката, което я залепете на дверному платнище, за да не отвалилась. Поставете и затегнете винтовете с Параметри : Материал : алуминиева сплав Цвят : сребърен Размер : 7,87 "x 1,57"/200x40 см (Д х Од) на Разстояние между 2 дупки за винтове : 7,09 "/180 мм (от центъра към центъра) на Помещение и включва : 2 х врата копчето; Малко винта (предварително опънати дръжка).

R

Продукти в категория