.

.

Лента за преминаване на пода от дърво, плочки, Самоклеящийся Метален праг отвора на вратата, Рампата за влизане на врата с ширина 10 см, за да неровного винил пол (Цвя?

Лента за преминаване на пода от дърво, плочки, Самоклеящийся Метален праг отвора на вратата, Рампата за влизане на врата

BGN 1.67
Продукти

【Алуминий / натоварване 300 кг】 : Изработен от анодизиран алуминийАлуминий здрав и издържа на зони с интензивен пешеходен трафик в къщата.Издържа на натоварване до 300 кг (660 паунда). 【Покритие килим】 : Свързва с неравна настилка.Той е подходящ за прага на прехода, когато разликата във височината между килим /, пода и земята е в рамките на 1-4 виж 【Потребителски размер】 : Можете свободно да я персонализирате според вашите нужди.Просто отрежете до желаната дължина с ножица или универсален нож. 【Лесна инсталация】 : Просто използвайте лепило за закрепване на основата на основното пода и поставете универсален редуктор за затваряне на пролуките в пода. (Към него не е прикрепен никакво лепило). 【Да се грижи за клиентите】 стремим се да ви предложим продукти от премиум-клас.Ако с това се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим и ще решим в рамките на 24 часа. 【Алуминий / натоварване 300 кг】 : Изработен от анодизиран алуминий.Алуминий здрав и издържа на зони с интензивен пешеходен трафик в къщата.Издържа на натоварване до 300 кг (660 паунда). 【Покритие килим】 : Свързва с неравна настилка.Той е подходящ за прага на прехода, когато разликата във височината между килим /, пода и земята е в рамките на 1-4 виж 【Потребителски размер】 : Можете свободно да я персонализирате според вашите нужди.Просто отрежете до желаната дължина с ножица или универсален нож. 【Лесна инсталация】 : Просто използвайте лепило за закрепване на основата на основното пода и поставете универсален редуктор за затваряне на пролуките в пода. (Към него не е прикрепен никакво лепило). 【Да се грижи за клиентите】 стремим се да ви предложим продукти от премиум-клас.Ако с това се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим и ще решим в рамките на 24 часа. ✔ Килими покритие лесно се затваря шев или разликата между двете повърхности пол, на различна височина.За използване на врати отвори, когато влезете в стаята или на други места, където се събират две назъбени повърхността на пода.✔ Параметри : - Материал : алуминий - Дължина : 10 см/3,93 инча -Задаване на неравномерно пол, с разлика височина до 1-4 см/0,39"-1,57"- съдържание на Пакета : 1 Х Преходна лента за секс (стоката на изображението на продукта не е включена в комплекта)✔ Характеристика : - Нископрофилен дизайн предотвратява спотыкания и падане.

R

Продукти в категория