.

.

Вашли 2 бр. Бънджи-въжета с куки 56 Инча Бънджи-Въжета за тежки условия на експлоатация на Открито с Брезентовыми скоби 4 опаковки, Черни Бънджи колани с Метални Куки ?

Вашли 2 бр. Бънджи-въжета с куки 56 Инча Бънджи-Въжета за тежки условия на експлоатация на Открито с Брезентовыми скоби 4 опаковки,

BGN 1.33
Продукти

【Висока еластичност и лесен монтаж】 Всеки бънджи кабел сверхмощного външен диаметър 0,4 инча (10 мм) е нейлоновое покритие и може да се простират до 55 инча (без куки)Черни бънджи-въжета и скоби за tarps за еднократна употреба, на тях много лесно да инсталирате и да правите.Монтаж и демонтаж на скоби за tarps може да се извършва чрез затягане или отслабване на винтова дръжка. 【Висококачествена латексова жизненост и гумен жило】 Вътре бънджи кабел разполага с няколко висококачествени гумени кабели, а външната полиестерна буш е издържала теста на защита от ултравиолетови лъчи, което ви позволява да издържат на въздействието на слънцето или други тежки условия на открито.В двата края На бънджи кабел има солидни метални куки, а на куки - гумени капачки за защита на хора или предмети от повреда или износване на куки. 【Широко приложение】 Тези висококачествени черни бънджи-въжета с куки и скоби за tarps може да се използва на закрито или на открито. 55-инчов бънджи кабел с куки са подходящи за транспортиране, преместване, къмпинг, планинско катерене и широк спектър от други дейности на открито.Бънджи-скоби бреза - добър инструмент за определяне на куфари, tarps, палатки, лодки, мотори, коли, камиони, каяк, удочек и т. 【Скоба за tarps с по-трайни изземване】Скоби за tarps с уникален дизайн под формата на зъби на крокодил могат по-добре да изпълнява определена роля.Шарнирно окачване на конструкцията на замъка позволява улавяне на брезент с различна дебелина.Скоби за tarps са изработени от найлон, имат определена дебелина, им е трудно да се съборят, и те са трайни. 【Че вие ще получите и денонощно обслужване на клиенти】 Опаковъчен лист : 2 бр бънджи 55 инча с куки и 4 бр скоба за палатки.Ако имате някакви въпроси за използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас. за денонощна връзка с отдела за поддръжка на клиенти и безплатно връщане и размяна в рамките на 30 дни.Нашите бънджи-въжета heavy duty outdoor нарича ударните кабел, или еластичен кабел, тел със сърцевина от която се състои от множество высокоэластичных гумени колани, увити в ракита обвивка.Найлонова обвивка предпазва еластична сърцевина и помага равномерно се простират по цялата дължина на еластичен бънджи колан.

R

Продукти в категория