.

.

Kisangel 4 бр. за Разлив в трислойна Закуски, Трехкамерные Розови Пътни, Офиси, Контейнери за Прах, Зелен Многослоен Куфар, Джобно Отделение за съхранение на млечни Смес?

Kisangel 4 бр. за Разлив в трислойна Закуски, Трехкамерные Розови Пътни, Офиси, Контейнери за Прах, Зелен Многослоен Куфар,

BGN 2.67
Продукти

Детски аксесоари : Трехслойная дизайн, всеки слой може да извадите отделно или да се стека стекаАксесоари за новородени : Запечатани на кутията осигурява херметичност, а мляко на прах - защита от окисляване и влага.Контейнер за бебешка храна : Запечатани на кутията осигурява херметичност, а мляко на прах - защита от окисляване и влага.Опаковка на детски храни : Благодарение на добрата си напрежение, той може да запази свежестта на храната или сухо мляко в продължение на дълго време и не позволява лесно да се премахне миризмата.Штабелируемый опаковка формули : Изработен е от висококачествени и полезен материал, надежден и сигурен.Осъществяване Списък 4 х в трислойна кутии Характеристики - Материал : Полипропилен контейнер за сухо мляко. - Можете да пишат и записват дръжка на маслена основа и в чест на ежедневни рецепти, така че вашето дете може да се хранят по-пълноценно от контейнер за кърма. - Благодарение на 3-слойному дизайн, капацитет достатъчно за съхранение на сухо мляко, плодове, закуски, бонбони и други хранителни продукти за бебешка храна. - Размер : Около 24,00 X12,00 X12,00 см. /9,43 X4,72 X4,72 инча Бебешки аксесоари. - Цвят : Зелен, розов Контейнер за бебешка храна. - Три отделни секции може да се поставят във всеки ред, всяка секция представлява отделна място за съхранение в Херметически затворени кутии от сухо мляко. - Запечатани на кутията осигурява херметичност, а мляко на прах предпазва кутия със сухо мляко от окисляване и влага. - Напълно подвижна и моющийся, не скрывающий мръсотия, ламинирано съхранение, опаковка мляко на прах без мирис.Описание на продукта Упаковываемый опаковка за приготвяне рецепти Уникална конструкция ви позволява да оформите го редят една върху друга и да се комбинират за съхранение.Аксесоари за новороденото са компактни по размер, можете да ги сложите в раницата.Контейнер за бебешка храна Този продукт представлява кутия от сухо мляко, произведени от полипропиленови материали, vi, Бебешки аксесоари В нея 3 пласта, можете да съхранявате по-големи порции храна за дете у дома или на път.

R

Продукти в категория