.

.

Toyvian Динозавър Кутия за мляко на прах Контейнер за Закуски Контейнер за Пътуване Snackle Box Контейнери за Закуски за Детски Диспенсера Опаковани в Детска кутия с Полип?

Toyvian Динозавър Кутия за мляко на прах Контейнер за Закуски Контейнер за Пътуване Snackle Box Контейнери за Закуски за Детски

BGN 4.79
Продукти

ППКОНТЕЙНЕР-ОПАКОВКА - Контейнери за детски мляко оборудвани за лесен достъп, както и разделители са предназначени за отделяне един от друг, за да се запази чиста храна.КОНТЕЙНЕР ЗА ЗАКУСКИ - кутия за сухо мляко е направена от висококачествен материал, който е безопасен за употреба от деца.КОНТЕЙНЕРИ за ДЕТСКИ ЗАКУСКИ - Запечатани на кутията осигурява херметичност кутии, осигуряващи чистота на продукти и като им намокряне. КОНТЕЙНЕР за ЗАКУСКИ - портативен и лек, удобен за пренасяне и се съхранява в чантата си, за да излезете навън или пътуване.КОНТЕЙНЕР ЗА ПЪТУВАНЕ - Малък и лек, но просторен контейнер за съхранение на мляко на прах лесно се пренася със себе си, което улеснява вашите пътувания и използване на открито.Осъществяване на списък 1 x стойка за мляко 1 x Характеристики -Материал : полипропилен контейнер за съхранение на детска храна / - Цвят : розов контейнер за закуски - Размер : 12,00 X11,50 X8,50 см / 4,72 X4,52 X3 контейнер за пътуване. - лесен, но просторен контейнер за съхранение на мляко лесно се пренася със себе си, което улеснява вашите пътувания и използване на опаковка на млечната смес и на открито. - Кутия за мляко направена от висококачествен материал, който е безопасен за малки деца, при използване на контейнери за съхранение на бебешка храна. - Контейнери за детски мляко оборудвани за лесен достъп, както и разделители са предназначени за отделяне на контейнери за бебешка храна от дозаторов за поддържане на чистота. Контейнер за мляко, подвижна, може да бъде за мляко, плодове, закуски и т., кутия за мляко с лъжичка. - Контейнер за детски мляко с херметически капак и подложка за защита на мляко или храна от влага, контейнер за съхранение на млякото Информация за стоки Контейнер за закуски Той е лесен за използване, което улеснява храненето на бебето. контейнер за закуски Хоризонтална конструкция позволява внимателно зачерпывать всяка лъжица. супена лъжица мляко, без да харчите го губи it.travel контейнер за закуски Контейнер за мляко е изработен от висококачествени материали, лек и практичен, той също е хубав външен вид.

R

Продукти в категория