.

.

Kisangel 3 бр. Плоча-отделение, Детски Прибори за хранене, Нещастници за Бебета, Силиконова Търтей, Силиконова Търтей, Детска Посуда, Търтей, Купа, Контейнер, Зелена Изол?

Kisangel 3 бр. Плоча-отделение, Детски Прибори за хранене, Нещастници за Бебета, Силиконова Търтей, Силиконова Търтей, Детска Посуда,

BGN 3.00
Продукти

СЪДОВЕ - приложение 9 мм, извита конструкция срещу запушване, свалящ се силиконов соломинкаСИЛИКОНОВИ ПРИБОРИ - Може да се готви при висока температура, може да се съхранява в хладилник.ДЕТСКИ КЪТ ЧИНИИ - конструкция с 3 отделения улеснява приготвяне на каша и супа.ДЕТСКА ТРЕНИРОВОЧНАЯ ПЛОЧА - Измийте силиконови подложки топло сапун и вода или в миялна машина и те ще останат в добро състояние.ЧИНИЯ за хранене с КАБИНЕТА - Конструкция с разделительным на кабинета за подобряване на здравето на вашето дете.Списък на опаковки, 3 x с чиния Характеристики-Тя може да приклеиваться на масата, да се улесни време на хранене и да се намали броят на опрокинутых мисок / чинии Детска тренировочная чиния. - Материал : Силикон чиния за детски отделения - Цвят : Зелена чаша е търтей - Изработен от гъвкав силикон за детски съдове и прибори. - Размер : Около 22.06 X1 Смукателна с чиния. - приложение 9 мм, извита конструкция срещу запушване, свалящ детска чиния от силиконовата сламки - Може да се готви при висока температура, може да се съхранява за разделяне на чиния за новородени в хладилника. - забавен дизайн прави по време на приема на храна по-забавно за детски съдове и прибори.Информация за стоки, Детска дневна чиния за бебета, новородени, бебета по-малки деца и грудничков. прибори Търтей има силна като всмукване на лента, така че бебета трудно се преобърне на храна в чинията. силиконови прибори този продукт представлява всасывающую обеденную чиния, направени от силиконов материал и трайни.

R

Продукти в категория