.

.

Домашен Пожарогасител Закачалка За Пожарогасител Стенни Закачалка За Пожарогасител Стенен Държач За Пожарогасител Монтиране На Стена За Пожарогасител-Часова Ча?

Домашен Пожарогасител Закачалка За Пожарогасител Стенни Закачалка За Пожарогасител Стенен Държач За Пожарогасител Монтиране

BGN 1.67
Продукти

Поставка за пожарогасител - Направена от материал, предназначен за продължителна употребаМонтиране на куката за пожарогасител - изящна изработка и външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Автомобилна закачалка за пожарогасител-перфектно качество на изработката, ще ви осигури отличен опит за използване.Закопчалка за пожарогасител . Той е с проста конструкция, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Държач за пожарогасител-здрав, това е лесно да се сдобият с, предпазва от появата на ръжда на повърхността.Пратката включва 1 х закачалка Особености -Гладка повърхност и приятната полиране, аккуратная и щедра, така че не е нужно да се притеснявате за увреждане на ръката си. -Материал : желязо. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването. -трайно, не могат да бъдат планирани обработка, предпазва от появата на ръжда на повърхността. - Произведен от материал за дълъг и трайни употреба. - Цвят : червен. - Закачалка, лесен за използване и инсталиране, което ви осигурява по-голямо удобство.Информация за стоки търсите професионална, достъпна закачалка за пожарогасител?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален закачалка за пожарогасители трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

R

Продукти в категория