.

.

Mgo Сигурен Гардероб за сигурност Скрит Защитен Биометрични Заключване за кутия метален шкаф шкаф Заключване за кабинет с пръстови отпечатъци Умен Електронно Закл?

Mgo Сигурен Гардероб за сигурност Скрит Защитен Биометрични Заключване за кутия метален шкаф шкаф Заключване за кабинет с

BGN 42.23
Продукти

★ [Два режима на хранене] - Два режима на захранване, батерия и захранване, се използват, за да се избегне проблема с увеличаване на продължителността на живот при използване само на батерията ★ [Авариен ключ] - Авариен замъкът е проектиран от дъното с висока степен на стелт.Авариен ключ за лесно отключване.Инсталацията е ограничена до положението на лявата и дясната стени или на страничните панели. ★ [Специален механизъм] - Специална конструкция на вътрешния механизъм, стабилна производителност, не е блокиран поради неравномерной инсталация. ★ [Полупроводниковое за разпознаване на пръстови отпечатъци] - Тъчпад корона за снемане на пръстови отпечатъци използва полупроводници чип за разпознаване, която е различна чувствителност и бързина за разпознаване. ★ [Най-добрата защита] - Имобилайзер устройство надеждно съхранява вашите пари, бижута, документи, паспорти, семейни вещи и т., така че винаги можете да не се притеснявате.

R

Продукти в категория