.

.

Healifty Коленете 4 двойки Възглавници Фабрика Eva Ръкави Работни Тежки Черни Коленете Промишлени Работници с Удобен Работен Износостойким Градина Превозно средство Н?

Healifty Коленете 4 двойки Възглавници Фабрика Eva Ръкави Работни Тежки Черни Коленете Промишлени Работници с Удобен Работен

BGN 2.00
Продукти

КОЛЕНЕТЕ С ИНКРУСТАЦИИ - , удобни и практични, комфортни и това ще бъде вашият добър избор за защитаЗАЩИТА ЗА РАБОТНИЯ КОЛЯНОТО - ПОДПЛАТА ЗА защита на коленете - Благодарение на по-мека текстура тя осигурява по-удобен за докосване, и вие можете да я използвате със спокойна душа.ЗАРЕДЕТЕ КОЛЕНЕТЕ - когато трябва да се изправи на колене, за плевене, насаждения и други работи, наколенник помага за намаляване на болката и осигурява колене максимален комфорт.Наколенници от стиропор - добра работа, по-комфортен допир, практичен за употреба материал.КОНСТРУКТИВНИ КОЛЕНЕТЕ - Те са изработени от безопасни и меки материали, така че можете да ги използвате с доверие.Пратката включва 4 двойки наколенников Характеристики -Размер : 17,80 X15,00 X3,00 см/7,00 X5,89 X1 см Работа. -Той е изработен от безопасен и лек за използване на материала, както и структурата, устойчиви на хлъзгане гумени капачки. -Произведен със система за умения, той не сълзотворен лесно и има дълъг срок на служба регулируеми презрамки. -Благодарение на по-мека консистенция, той може да ви осигури по-комфортно на допир и можете спокойно да го използвате като износостойкого наколенника. -Когато трябва да се изправи на колене за плевене, засаждане и други задачи, подплата помага за намаляване на болката и осигурява максимален комфорт на вашите колене домашна градина наколенник. - удобен и практичен, удобен и, това ще бъде вашият добър избор за защита на градински аксесоар. -Цвят : Черен гел коленете на панти -Материал : работни наколенници от EVA Описание на стоките Удобна защита за коленете Интелигентен дизайн улеснява носенето и употребата, а също така може да играе защитна роля.Наколенници за мъже търсите многофункционален наколенник?Нашите продукти ще бъдат за вас един добър избор.работата Е много добър наколенник, който ще ви даде една добра служба.наколенник е Изработен от висококачествен материал, отличава се с издръжливост и практичност.

R

Продукти в категория