.

.

Дълга Права Куклен Перука, Hime Cut 8-9 Цолови Кукли за самостоятелно производство, с Висока Плътност, Гъвкава Рязане за Облекло кукли (Черен)

Дълга Права Куклен Перука, Hime Cut 8-9 Цолови Кукли за самостоятелно производство, с Висока Плътност, Гъвкава Рязане за Облекло кукли

BGN 4.74
Продукти

Мека текстура : Изработен е от мека материя, тази дълга права куклен перука на допир е пълен с уют и мягок, като мохер, но при това да не е изгорялМоже да създаде много чист и красива прическа hime cut.Температурна устойчивост : Коса са изработени от термостойкой влакнеста прежда със здрава мрежа, за перуката, и на косата е много буйни и гъсти.Здрав и дълъг живот.Приложение : Този куклен перука 1/3 идеална за кукли с обиколката на главата от 21 до 24 cm (от 8 до 9 см), той е много подходящ, за да можете да положени своите кукли и облечени тях.Възможност прическа : Косата е достатъчно дълги, и можете да се режат им в съответствие с вашите нужди.Можете също така да повторим този перука сами с помощта на сешоар, изправяне или плойку.Украса за кукли : Тази дълга права перука е изящната форма на прически с бретон, който стилно и по-специално подходящ за облекло красива кукла. Мека текстура : Изработен е от мека материя, тази дълга права куклен перука на допир е пълен с уют и мягок, като мохер, но при това да не е изгорял.Може да създаде много чист и красива прическа hime cut. Температурна устойчивост : Коса са изработени от високо влакнеста прежда със здрава мрежа, за перуката, и на косата е много буйни и гъсти.Здрав и дълъг живот. Приложение : Този куклен перука 1/3 идеална за кукли с обиколката на главата от 21 до 24 cm (от 8 до 9 см), той е много подходящ, за да можете да положени своите кукли и облечени тях. Възможност прическа : косата е достатъчно дълги, и можете да се режат им в съответствие с вашите нужди.Можете също така да повторим този перука сами с помощта на сешоар, преса или маша. Украса кукли : Тази дълга права перука е изящната форма на бретон, който стилно и по-специално подходящ за облекло красива кукла.Параметри : Тип на продукта : 1/3 куклен Парикматериал : висока температура влакнести прежди, окото тканьвес : 98 г / 3,5 грама Подходящ за обиколка на главата : 21-24 см / 8,3-9,4 инча Кукла Осъществяване списък : 1 х Куклен Вигнот : 1. Този продукт е предназначен за кукли и не може да се използва от реални хора. Този продукт съдържа само перуки, без кукли.

R

Продукти в категория