.

.

DOITOOL 6 бр. Ножица Защитен Кожен Калъф Кожена Обвивка Джобен Органайзер Калъф Ножици За бродиране, Защитен Калъф За ножица Сабя За Бродиране Фризьорски салон Чанта з?

DOITOOL 6 бр. Ножица Защитен Кожен Калъф Кожена Обвивка Джобен Органайзер Калъф Ножици За бродиране, Защитен Калъф За ножица Сабя За Бродиране

BGN 4.97
Продукти

ИЗКУСТВЕНА кожаЧАНТА ЗА НОЖИЦА ЗА ПОДСТРИГВАНЕ на КОСА - Кожени калъфи са необходими за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия.Калъф ЗА ножица от изкуствена кожа - Тези калъфи за ножици изработени от кожа, с тънки шевове, фина работа и много.Чанта-органайзер-подложка-калъф за ножица позволява сигурно затваряне на ножица, и да ги съхраняват, не травмируя и не порезав пръстите.САБЯ за НОЖИЦИ - Изработени от висококачествени материали, безопасни и практични.КОЖЕНИ САБЯ, ЗА НОЖИЦИ - те са леки и преносими, ярки цветове лесно изчезват, а материалите могат известно време да ви придружи.Пратката включва 6 x седалките за ножици Характеристики -Размер : Около 7,20 X3,50 X0,50 см/2,83 X1,38 X0,20 см за рязане. - Материал : Сабя, за ножици за бродиране от изкуствена кожа. - Цвят : черен, светло кайсии, сабя, за ножици от сива кожа. - Кожени калъфи са необходими за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия, както и са приятни подаръци за приятелите, които обичат шиене или калъф за ножица със собствените си ръце. - Тези сабя, за ножици изработени от кожа с фини шевове, фини довършителни и много солидна защита за ножици. - Това е добър спътник в ежедневието си, чанта за ножици за подстригване. - Богат избор от цветове и достатъчно на брой, за да отговори на вашите нужди за употреба и смяна на джоба на протектора. - Защитен калъф ножица позволява добро затваряне на ножица и безопасно да ги съхранявате, не поранив и не порезав пръстите си в фризьорски салон торба.Описание на продукта Сабя, за ножици за бродиране чанти ножици изработени от дебела кожа, която притежава износоустойчивост, якост на допир, което ви позволява ефективно да предотврати драскотини от посочения ножица или причиняване на щети.Калъф за кожени ножица Тези на седалките за вышивальных ножица - подарък за любителите на шиене.

R

Продукти в категория