.

.

ABOOFAN 3 бр. Албум за Изрезки Мм Опаковка Юбилейна Лепкава Цвете с цветен модел и Васи Свети Валентин Дневник Свети Валентин е Модел на Сватба парти Ръчно изработени С?

ABOOFAN 3 бр. Албум за Изрезки Мм Опаковка Юбилейна Лепкава Цвете с цветен модел и Васи Свети Валентин Дневник Свети Валентин е

BGN 0.67
Продукти

Стикер за албуми - красива лента за лесно ще страниците на календара, опаковане, албум за албуми и консумативи, занаяти, органайзер за ежедневника, книги и подарък за опаковане лента за опаковане на подаръци.Цвете лента ВАСИ-портретно пейзажно лента за бродерия с изображение на рози - красива декорация за Деня на Свети Валентин, годишнина, годеж, подарък за посещения.ЕТИКЕТИ за SCRAPBOOKING - залепваща декоративна лента красив цвят, осигуряваща неговата популярност и практичност.Японската лента ВАСИ-дизайн с изображение на рози - красива декорация за Деня на Свети Валентин, годишнина, годеж, подарък за среща.ЛЕНТА ЗА ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ - компактен размер и преносимост.Можете да ги организира по джобовете, пеналам и рюкзакам.лента за опаковане на подаръци.самозалепваща се лента.Списък на опаковки, 3 x Лента параметри - Материал : Хартия подарък на свети валентин. - Красива лента за лесно ще страниците на календара, опаковане, албум за албуми и консумативи, занаяти, органайзер за ежедневника, книги и подарък за опаковане, самозалепваща лента с изображение на рози. - Размер : 3000 x 6 x 0.1 cm маскировочная лента васи. - Дизайн с изображение на рози - красива декорация за Деня на Свети Валентин, годишнина, годеж, ваучър за подарък албум за посещения. - Компактен размер и преносимост.Можете да ги поставите в джоба си, пеналах и раници, лентата на васи за спомени и др.лента за етикети за дневник - Красив цвят осигурява нейната популярност, както практичност на декоративни ленти. - Изработен от висококачествени материали, безопасни за всички, с лента хартия за книги и албуми. - Цвят : Червен стикер с името.Информация за стоки Розовата лента за васи Вашите приятели ще бъдете изумени креативни подаръци и украса, които можете да направите с помощта на тази хартиена лента. декоративна лента за васи за scrapbooking, на декоративно-приложното изкуство, подарък опаковки и т. в Дизайн лентата за книги и албуми със сърца, ярки цветове ще осигурят нейната популярност и практичност.Подарък лента за бродерия, Изработен от висококачествен материал, безопасен за всяка употреба.

R

Продукти в категория