.

.

npkgvia Шампоан За Душ, Мека Шапка за Плуване, Шапка за миене на коса, Детска Шапка за душ Bebes, Шапка за Плуване, Детска Шапка за баня, чанта за къпане (A, един размер)

npkgvia Шампоан За Душ, Мека Шапка за Плуване, Шапка за миене на коса, Детска Шапка за душ Bebes, Шапка за Плуване, Детска Шапка за баня,

BGN 6.03
Продукти

[Материал удобно в чорап] - Нашият козирка за баня е изработен от висококачествен експандиран материал EVA, който е мек, гъвкав, издръжлив и лесенТой малко се Разтяга , за да се Шапка се е държал по-добре .Температура на сорта е 80 градуса. [Cartoony дизайн] - Ярък cartoony дизайн, той ще се радвате на вашето Малко Дете. [Направете време на миене на главата весел] - Този ергономичен козирка за къпане Предпазва лицето, очите и ушите на бебето с шампоан и вода.Детето ви може да Играе С играчки В душата си, без да се притеснявате.Ръцете, за Да Играят С детето Си. [Лесен за почистване и се пренася] - След употреба измийте с чиста вода.Той е много гъвкав и удобен за носене, да се излиза навън.Той е много подходящ за използване на слънчева енергия и производство на електроенергия. [Материал удобно в чорап] - Нашият козирка за баня е изработен от висококачествен експандиран материал EVA, който е мек, гъвкав, издръжлив и лесен.Той малко се Разтяга , за да се Шапка се е държал по-добре .Температура на сорта е 80 градуса. [Cartoony дизайн] - Ярък cartoony дизайн, той ще се радвате на вашето Малко Дете. [Направете време на миене на главата весел] - Този ергономичен козирка за къпане Предпазва лицето, очите и ушите на бебето с шампоан и вода.Детето ви може да Играе С играчки В душата си, без да се притеснявате.Ръцете, за Да Играят С детето Си. [Лесен за почистване и се пренася] - След употреба измийте с чиста вода.Той е много гъвкав и удобен за носене, да се излиза навън.Той е много подходящ за използване на слънчева енергия и производство на електроенергия.Шампоан за душ, мека шапка за миене на коса Bebes, детска шапка за душ, шапка за плуване, детска шапка за душ, детска шапка за плуване, мека шапка за душ, шапка за миене на коса, детска шапка за душ Bebes, шапка за плуване, материал : пластмаса цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 30 грама опаковка Размер : 20x20x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

R

Продукти в категория