.

.

Часът на мама помощник - Покритие на седалката за тоалетна-Лок, (Комплект от 2 броя)

Часът на мама помощник - Покритие на седалката за тоалетна-Лок, (Комплект от 2 броя)

BGN 8.84
Продукти

Защитава децата от злополуки и осигурява безопасността на вик Бързо и лесно се отваря.Лесно се закрепва към всички видове мисок и капаци.Лесно се отстранява, когато това не е необходимо.Лепило не е необходимо и не е нужно да отвъртете болтовете на седалката, за да инсталирате.
Защитава децата от злополуки и осигурява безопасността на вик. Бързо и лесно се отваря.Лесно се закрепва към всички видове мисок и капаци.Лесно се отстранява, когато това не е необходимо.Лепило не е необходимо и не е нужно да отвъртете болтовете на седалката, за да инсталирате.
Покриване-на хонорар защитава децата от злополуки и осигурява безопасността на вик.Вече не е необходимо ще могат да стигат за играчки, когато сте в състояние да предотвратите любопитни ръце (и играчки) да попадне на грешното място.
Характеристики : Бързо и лесно да се отваря.Гребец с една ръка е лесен за ръка на възрастен, но е сложно за дете Лесно се прикрепя към всички видове мисок и капаци, лесно се отстранява, когато това не е необходимо лепило не е необходимо и не е нужно да отвъртете седалка за инсталация .

R

Продукти в категория