.

.

Поставете на място Капачката За обекти, Защитени От деца Капачки За Контакти, Защитни Капаци За Електрически Контакти, Електрически Протектор Бял цвят 12 бр.

Поставете на място Капачката За обекти, Защитени От деца Капачки За Контакти, Защитни Капаци За Електрически Контакти, Електрически Протектор

BGN 1.00
Продукти

【Размер】 -Брой крачета : 2; Диаметър : 33 мм /1,3 инча; Височина : 23 мм / 0,91 инча 【Материал】 -Капачката на контакта изработени от здрав ABS-пластмаса, който е екологично чист и трайна. 【Сигурност】-Штепсельная вилица помага за предотвратяване на потенциална опасност от отваряне електрически контакт и случаен токов удар, а също така и да пазим децата си от опасност от токов удар. 【Лесна употреба】- Просто да поставите каска в неизползвано гнездото, а сверхплотная за кацане, за защита от деца гарантира, че каската ще бъде записан там, където сте го поставили. 【Прилагането на】 - Запечатване на неизползвани контакти за предотвратяване на нежелани проекти от улицата студената зима или горещото лято. 【Размер】 -Брой крачета : 2; Диаметър : 33 мм /1,3 инча; Височина : 23 мм / 0,91 инча. 【Материал】 -Капачката на контакта изработени от здрав ABS-пластмаса, който е екологично чист и трайна. 【Сигурност】-Штепсельная вилица помага за предотвратяване на потенциална опасност от отваряне електрически контакт и случаен токов удар, а също така и да пазим децата си от опасност от токов удар. 【Лесна употреба】- Просто да поставите каска в неизползвано гнездото, а сверхплотная за кацане, за защита от деца гарантира, че каската ще бъде записан там, където сте го поставили. 【Прилагането на】 - Запечатване на неизползвани контакти за предотвратяване на нежелани проекти от улицата студената зима или горещото лято.Защитен калъф Fielect от токов удар Характеристики : Марка : fielectномер крака : 2диаметр : 33 мм /1,3 "Височина : 23 мм / 0,91" Материал : abs Цвят : бял Описание на продукта : 1. Контакт може да попречи на нашия малък любим човек опасност от токов удар, като същевременно се гарантира сигурността на бебета. Просто да поставите защитното фолио в неизползвани контакти защитно фолио за вилици сигурно ще влезе в контакт.Съдържание на опаковката : 12 бр. x Защитен калъф от токов удар Забележка : 1. Размери на продукта се измерват ръчно, моля се допуска малки грешки, благодаря за разбирането. Действително продукт и цвят на продукта, показан на снимката може леко да се различават от действителния продукт, моля, обърнете се към самия продукт. Моля, обърнете внимание на големината на стоката преди да я закупите.

R

Продукти в категория