.

.

Muse Занаятите Безупречна Черна Кожа за инструменти 12 X 245-6 грама, Готови Натурална Воловья Кожа, Внос Кожена замерване на клас А, 1,8-2,1 мм, Шивашката работилница за Хоб?

Muse Занаятите Безупречна Черна Кожа за инструменти 12 X 245-6 грама, Готови Натурална Воловья Кожа, Внос Кожена замерване на клас А, 1,8-2,1

BGN 15.99
Продукти

?1 бр естествена кожа Crazy Horse размер 12 x 24 инча ? ДЕБЕЛИНА : около 5-6 грама на квадратен фут, или 1,8-2,1 мм дебелина. ?Естествена кожа Crazy Horse (естествена кожа растително дъбени) е изработена от първия слой на ембриона волска кожа, кожи, който се отнася до кожата висок клас.Кожата Crazy horse мека и гладка, нейната лесно да мачкам, и тя има определени водоустойчиви характеристики.Повърхност обилно смазана с грес, я лесно выцвести.Малък завой може да създаде двуцветен ефект с ретро текстура. ✅ 100% натурален, 100% от която е подходяща за използване, нетоксичная, без дупки и съмнителни следи : тази кожа е с най-високо качество, която можете да намерите, това не подрязване или баланса на кожата, е естествена висококачествена кожа, предварително обработена Muse Занаятите.Всяка кожа детайл ще бъде напълно подходящ за употреба, а това означава, че нашата кожа е подходящ за НАЧИНАЕЩИ : ) ?ПРИЛОЖЕНИЕ : сабя, за ножове, кобури за пистолети, калъфи за китари, стари кожени доспехи, кутии за бижута, на шкафа, стелки, обувки, шапки, колани, калъфи за мобилни телефони и други изделия от кожа. ? Мерки за грижа за кожата 1. Кожата е податлива на мухъл, когато тя е влажна, така че за по-продължително съхранение трябва да се съхранява на сухо и хладно място. Покрити с прах кожата може да се избършете с мека кърпа или четка за отстраняване на прах. Бъдете внимателни, за да се намали триенето, в противен случай това ще доведе до надраскване на кожена повърхност. ?За Muse Craft : Ние сме ценители на кожата с дългогодишен опит в тази област, ние знаем от какво се правят добра кожа.Ние използваме само най-тънките цельнозернистую кожа, която ще ви цял живот.Ние казваме "не" на Ламинирани кожата и всичко останало, което не е най-доброто.Ние използваме семеен кожевню, която е собственост на няколко поколения, която изпълнява точно, деликатен процес на тен, осигуряващ правилното и устойчив нюанс.След като разрежете на кожата, вие ще забележите, че цвета по цялата повърхност на правилен.

R

Продукти в категория